Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CRUCEA si RUGACIUNEA
09-03-2011, 07:49 AM (This post was last modified: 09-03-2011 08:13 AM by A.Mot.)
Post: #101
RE: CRUCEA si RUGACIUNEA
(03-07-2011 01:43 PM)Gogu Wrote:  Daca exista reincarnare, cum se explica faptul ca populatia planetei a fost si este in continuare crestere?
Inca de la inceput DUMNEZEU a facut toate Sufletele de oameni (care cred ca sunt in numar foarte mare si care asteapta sa se intrupeze pentru prima oara iar altele cu voia lui DUMNEZEU intr-un numar mai mic se reintrupeaza asa cum si Ilie s-a reintrupat ca fiind Ioana Botezatorul) apoi a facut din tarana din Terra cred ca sute de mii de trupuri de oameni perechi de barbati si femei in care Sufletele de oameni au intrat coordonand acele trupuri conform vointei lui DUMNEZEU.Daca de exemplu cu voia lui DUMNEZEU Terra va fi distrusa complet si deci nu va mai ramane niciun trup de om viu atunci Sufletele oamenilor vor continua sa existe pana cand va voi DUMNEZEU. DUMNEZEU nu mai face acum nimic in UNIVERS decat faptul ca mentine Universul intr-un echilibru perfect chiar daca local cu voia lui se produc asa zise catastrofe.
Singura rugaciune care trebuie spusa este Rugaciunea Domneasca si aceasta rugaciune arata ca numai si numai lui DUMNEZEU TATAL CERESC trebuie sa ne rugam si numai si numai lui DUMNEZEU TATAL CERESC trebuie sa ne inchinam.Dupa ce spunem Rugaciunea Domneasca putem cere ce vrem.Cui trebuie sa cerem ce vrem?
(09-02-2011 06:08 PM)anuk Wrote:  Cat despre cele patru parti „naturale”, ele sunt: corpul fizic, corpul eteric, corpul astral si Eu-l, componente, de asemenea, dar umane.
Rataciri hinduse in eroare.Cum arata corpul eteric si cel astral si ce este Eul (e gresit sa scrii Eu-l)?Exista doar suflete si trupuri de la atom pana la om.Sufletul este de forma trupului respectiv.DUMNEZEU a facut totul si toate foarte simplu iar ateii si hindusii in eroare complica ceea ce este asa de simplu si de minunat.DUMNEZEU are SUFLET?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-14-2013, 08:23 PM (This post was last modified: 10-14-2013 08:24 PM by anuk.)
Post: #102
RE: CRUCEA si RUGACIUNEA
S-a discutat pe forum despre Rugaciunea Domneasca cu precadere despre versul" si nu ne duce pre noi in ispita " Vaticanul a luat atitudine si din Noiembrie " la orice slujbă catolică din Franţa, preoţii nu vor mai spune rugăciunea "Tatăl Nostru" cerându-i lui Dumnezeu: "Şi nu ne mai supune pe noi ispitei". Potrivit noii versiuni vor rosti: "Şi nu ne lăsa să cădem în ispită"

Detalii
http://www.obiectiv.info/vaticanul-schim...22084.html

Specialistul fracez la Vatican Christophe Dickès spune exact ce se spunea si pe forumul nostru " Toată lumea ştia că era fals să insinuezi că Hristos ne supune tentaţiei. În fapt, rugăciunea Tatăl Nostru arată libertatea de a alege între bine şi rău. Şi cere lui Hristos să nu ne lase să cădem pradă ispitei"

http://www.lepoint.fr/societe/le-notre-p...tor=CS1-31
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-12-2013, 01:44 AM
Post: #103
RE: CRUCEA si RUGACIUNEA
SLAVA DOMNULUI!
SA SPERAM CA SI BISERICA ORTODOXA VA FACE LA FEL, ACCEPTAND SCHIMBAREA!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-12-2013, 10:13 AM
Post: #104
RE: CRUCEA si RUGACIUNEA
Bine te-ai reintors ,Ioane !
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-02-2014, 04:19 PM (This post was last modified: 06-02-2014 04:20 PM by anuk.)
Post: #105
RE: CRUCEA si RUGACIUNEA
Asta rugaciune ........

[Image: 61523485_zps0dcf2e59.jpg]

Urme lasate pe podea de picoare pe parcursul a 20 de ani ,timp in care s-a rugat in acelasi loc.

Cand era tanar facea intre 2000 si 3000 de plecaciuni in fiecare zi. “Am imbatranit, asa ca in ultimii ani fac in jur de 1000 de plecaciuni in fiecare zi”, spune Hua Chi.
Dupa ce isi termina rugaciunile se plimba ore in sir in templu.

In varsta de 70 de ani, barbatul spera sa atinga un nivel spiritual inalt si sa aiba o trecere usoara spre viata de apoi. Conform credintei budistilor tibetani, spiritul trece prin mai multe etape inainte ca moartea sa-i decida viitor. De aici, fie atinge Nirvana, fie se naste din nou.

“Am reconstruit acest templu si m-am plimbat aici pentru ca dupa moarte, spiritul meu sa nu sufere”, a mai spus Hau Chi, care este doctor in medicina traditionala.

http://www.youtube.com/watch?v=TVqgUlHuRbI
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-16-2014, 03:27 AM
Post: #106
RE: CRUCEA si RUGACIUNEA
ŞTIRE ARZĂTOARE
MORŢII AU ÎNVIAT! ÎNGERII ŞI SFINŢII AU COBORÂT PE PĂMÂNT!
CHEMARE
ÎN NUMELE MARELUI IO LER DUMNEZEU:

"TREZIŢI-VĂ! TREZIŢI-VĂ! TREZIŢI-VĂ!
TRĂIM ZILELE ÎNFRICOŞĂTOAREI JUDECĂŢI!
TREZIŢI-VĂ ÎNGERI ŞI SFINŢI AI CREŞTINĂTĂŢII!
RIDICAŢI-VĂ, SFINŢI AI ROMÂNIEI, SPRE LUMINAREA, APĂRAREA ŞI MÂNTUIREA ŢĂRII ŞI A POPORULUI EI!
ROMÂNI DE PRETUTINDENEA, SFINŢIŢI-VĂ ŞI PURTAŢI PRIN LUMEA ÎNTREAGĂ CRUCEA ÎNVIERII! CHEMAŢI, ÎNVĂŢAŢI ŞI SFINŢIŢI POPOARELE ÎNTRU VIAŢA ŞI CREDINŢA CREŞTINĂ, ÎNTRU ADEVĂRUL CUVÂNTULUI LUI DUMNEZEU, SPRE IERTAREA PĂCATELOR, SPRE SALVAREA ŞI MÂNTUIREA NEAMURILOR! FIŢI APOSTOLII ŞI MISIONARII SFINTEI BISERICI ORTODOXE ROMÂNE, PESTE TOATĂ FAŢA PĂMÂNTULUI! FIŢI LUMINĂTORII ŞI MÂNTUITORII LUMII ZILELOR DE PE URMĂ! AMIN!"

Cu rugămintea de a vizita pagina următoare:
https://www.facebook.com/pages/Îngerii-ş...k=timeline
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-06-2017, 01:23 PM
Post: #107
RE: CRUCEA si RUGACIUNEA
Rozaliu pe cer (din baloane umplute cu heliu)

[Image: fxuiGAZ.jpg]

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication