Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Retete...pe alese
10-29-2009, 09:04 PM
Post: #1
Retete...pe alese
sper ca aici sa gasim retete incercate de noi toti.
Am sa incep eu cu una facuta ieri,foarte rapida, foarte usoara si super buna.
CHEC APERITIV
Se amesteca 500 gr branza sau cascaval cu 500 gr salam /sunca Praga taiat cubulete, o cutie mica pate,ardei capia rosii taiati nu foarte marunt ,ciuperci. Se adauga 6-7 oua, 5 linguri faina, si marar si patrunjel tocate marunt. Se adauga un pliculet praf de copt.Se aseaza amestecul in tava de chec unsa cu ulei si se da la cuptor. Cand e aproape gata se rade dasupra cascaval si se mai lasa 5 minute. Se lasa sa se raceasca apoi se taie felii.
Data viitoare am sa tapetez tava si cu pesmet....sa vedem cum iese.
P.S. am sa trec aici toate retetele incercate si reusite pe masura ce am sa le fac, cele nereusite nu spun ca nu-s bune...dar daca dau rateuri...nu ma mai prind alta data.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-29-2009, 10:34 PM
Post: #2
RE: Retete...pe alese
FASOLE CU SUNCA
Se ia sunca si se arunca in tigaie sa se rumeneasca.
Se ia o conserva de fasole, se varsa intr-o cratita, se pune sunca inauntru si se da in clocot putin.
POFTA BUNA

PS Mancare de om burlac, right? 04
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-29-2009, 11:37 PM
Post: #3
RE: Retete...pe alese
gogule, ai uitat salata de ceapa rosie cu ardei iute 09

Lipsa de toleranta naste monstri.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-30-2009, 01:11 AM
Post: #4
RE: Retete...pe alese
Nu mananc rosii.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-30-2009, 09:47 AM
Post: #5
RE: Retete...pe alese
gogu, ai o problema! CEAPA rosie, nu rosii (tomate) 09

Lipsa de toleranta naste monstri.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-30-2009, 09:54 AM
Post: #6
RE: Retete...pe alese
Am mai multe probleme 04 Am citit aiurea, deh 04
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-01-2009, 06:58 PM (This post was last modified: 04-05-2010 12:20 AM by cristinateodora.)
Post: #7
RE: Retete...pe alese
..........................
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-01-2009, 07:27 PM
Post: #8
RE: Retete...pe alese
SALATA CIUPERCI SI GOGOSARI
1/2 ciuperci mici,2kg gogosari,1/2 otet,2l apa,300gr zahar,3linguri sare,ipper boabe, mustar boabe , un plic sare de lamaie. Mod de preparare . ciupercile fierte 15 minute in apa cu sare si sare de lamaie. gogosarii taiati julien peste care se pu cele 3 capatani de usturoi taiate fideluta.se amesteca bine si se toarna otetul fiert cu apa ,zahar ,sare ,piper si mustar. se lasa acoperit o jumatate de ora apoi se pun in borcane . se baga in cuptorul preincalzit,se stinge focul si se lasa sa se raceasac .
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-01-2009, 09:32 PM (This post was last modified: 11-01-2009 09:34 PM by fana.)
Post: #9
RE: Retete...pe alese
Fierbi o punga de paste cu putin ulei de masline si putina sare.
Separat intr-o tigaie pui unt si in el prajesti ce gasesti prin frigider (parizer,salam,sunca presata,muschiulet afumat etc) dupa ce s-a rumenit putin adaugi branza (eu am pus telemea cu branza framantata de la congelator),data pe razatoarea mare si o cutie mare de smantana.
Mai lasi 10 min pe foc dupa care stingi.Le amesteci si...pofta buna!
PS. foarte rapid si bun
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-03-2009, 10:54 PM
Post: #10
RE: Retete...pe alese
pasta cu conopida...300 grame de pasta,200 de grame de conopida,100 de grame de urda,100ml de smantana,20 de grame de unt,5 linguri de parmegean ras,2 catei de usturoi,sare si piper.spala ti conopida si despartiti buchetele si le clocotiti in apa sarata.amesteca ti bine urda si pune ti intr o tigaie impreuna cu smantana, untul ,usturoiul si un pahar cu apa.Lasa ti sa fiarba la foc mic pana apa se evapora si amestecul devine cremos,Se elimina usturoiul se pune sare si piper dupa care se adauga conopida scursa de apa.In acest timp se fierbe pasta in apa sarata,(nu prea mult sa fie mai mult tare )scurgeti pasta si adaugatio la conopida preparata mai inainte.Toate acestea se pun intr_o tava se pune deasupra parmegean si baga ti la cuptor la temperatura de 180 gr pt 15 min...pofta mare
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication