Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ABERATII referitoare la influenta nefasta a exploziilor solare .
08-20-2011, 02:20 PM (This post was last modified: 08-20-2011 02:21 PM by anuk.)
Post: #1
ABERATII referitoare la influenta nefasta a exploziilor solare .
Din ce in ce mai des intalnesti in presa explicatii aberante ,cum ar fi asta:

Exploziile solare ar putea fi cauza prăbuşirii burselor şi violenţelor, cred unii oameni de ştiinţă .

Puternicele explozii şi furtuni solare înregistrate în primele zile ale lunii august ar putea influenţa comportamentul uman, inducând comportamente negative şi crescând senzaţia de frică, susţine cotidianul italian Corriere della Sera care invocă medii ştiinţifice.


Si nu sunt astea singurele aberatii.Aici le vom aduna pe toate acelea care pretind ca exploziile solare se fac vinovate de cutremure si alte cataclisme 04:
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-02-2012, 03:08 PM
Post: #2
RE: ABERATII referitoare la influenta nefasta a exploziilor solare .
Uite ca e posibil si fara explozii solare 04: Mare lucru ca nu s-au facut asocieri de genul .


India, lovită de cea mai mare pană de curent din istoriePeste jumătate de miliard de oameni, adică mai mult decât întreaga po39ţie a Uniunii Europene, au rămas în beznă. Timp de două zile, s-a instalat haosul.
Proprietarul unui atelier de reparații din Calcutta își așteaptă clienții la lumina lumânării

Abia ieri responsabilii de la New Delhi anunţau că toate reţelele electrice afectate de uriaşa pană de curent produsă în douăzeci de state, dintre cele 28 care fomează India, au fost reparate.

Nu este prima dată când această ţară este afectată de întreruperi ale energiei electrice, însă este cea mai gravă pană produsă vreodată. Problemele au apărut luni, când mai multe state au rămas în beznă, 40% din po39ţia din nordul ţării plonjând în haos.

Cele mai afectate au fost spitalele, sistemele de transport şi mecanismele de purificare a apei, esenţiale în India. Aproximativ 400 de trenuri au fost blocate la New Delhi, metroul a fost impracticabil, iar traficul a fost dat pest cap de ambuteiaje uriaşe, în urma blocării semafoarelor.

Panica s-a instalat şi în est, după ce 200 de mineri au rămas captivi în subteran. Situaţia a revenit la normal abia în cursul zilei de ieri, când alimentarea cu energie electrică a fost reluată, treptat, zonă după zonă.

Mii de mașini au fost prinse în ambuteiaje, în marile orașe, la oră de vârf, după ce semafoarele au cedat FOTOGRAFII: REUTERS

Efect de domino

Pentru India, ţară emergentă în căutare de noi surse de aprovizionare energetică, incidentul a pus în dificultate guvernul, care a declanşat o anchetă.

Ministrul indian al Energiei susţine că de vină ar fi "statele care îşi depăşesc capacităţile autorizate de aprovizionare pentru reţelele lor", provocând un efect de domino.

Presa prezintă altă teorie: pana ar fi fost cauzată de lipsa investiţiilor în sectorul energetic, incapabil să mai facă faţă nevoilor unei ţări cu peste un miliard de locuitori.

Pana pune în discuţie şi modul în care India va fi percepută pe scena internaţională, aflânduse printre cele cinci state implicate în reconstrucţia Afganistanului.

La ultimul summit G-20, India s-a angajat să contribuie cu 20 de miliarde de dolari la sprijinirea FMI. Căderea curentului ar fi fost provocată de reţeaua electrică extrem de veche şi de lipsa investiţiilor în sectorul energetic din India

Cine a mai rămas în beznă

18 august 2005 - peste 100 de milioane de indonezieni au fost afectaţi de o pană de curent produsă în insulele Java şi Bali.
14 august 2003 - o pană uriaşă de curent a lăsat în întuneric nord-estul SUA şi centrul Canadei, afectând peste 55 de milioane de oameni
11 martie 1999 - sudul şi sud-estul Braziliei au rămas fără curent electric. Aproximativ 97 de milioane de oameni au avut de suferit
3 iulie 1996 - 10 milioane de locuitori din SUA, Canada şi Mexic au rămas fără curent electric ca urmare a unei defecţiuni la reţeaua electrică


http://www.evz.ro
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-20-2013, 10:41 AM
Post: #3
RE: ABERATII referitoare la influenta nefasta a exploziilor solare .
S-a batut moneda ca o sa vedem noi pe dracu in 2013 cand soarele ne va praji "creerul" ,cand nu vom mai avea lumina etc,etc.Iata ca suntem deja la jumatatea anului si e liniste si pace,Ba mai mult, soarele are o f slaba activitate.Evident, nu-i exclus ca sa fie un BUM .
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-20-2013, 07:51 PM
Post: #4
RE: ABERATII referitoare la influenta nefasta a exploziilor solare .
Pe mine ma intereseaza sa nu fie asa cald pana prin septembrie... ca deja sunt satul de caldura

"Umorul adevărat este haz cu studii universitare. A nu se confunda cu mitocănia veselă."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-28-2016, 12:39 PM
Post: #5
RE: ABERATII referitoare la influenta nefasta a exploziilor solare .
Iar se agta tot internetul cum ca NASA ar fi anuntat ca ,, Venus va traversa sud-vestul planetei Jupiter și va străluci chiar de zeci ori mai puternic decât aceeasta. Lumina lui Venus va încălzi substanța gazoasă din care este compus Jupiter, cauzând o reacție masivă, ce va duce la eliminarea unei cantități considerabile de hidrogen în spațiul cosmic, intrând în contact cu Soarele în data de 15 noiembrie, ora 2:50 AM.

Hidrogenul va cauza o explozie masivă pe suprafața Soarelui, care va duce la creșterea instantanee a temperaturii acestuia, cu 9.000 de grade Kelvin.

Exploziile cauzate vor da Soarelui o culoare bleu, și va fi enoie de două săptămâni ca acesta să-și recapete culoare,cica ar mai susține specialiștii NASA.

Aceștia mai estimează că temperatura de la suprafața Pământului va crește cu 8 grade Celsius și că nu se vor înregistra fenomene majore."

Zvonacii sutin ca specialistii stiu si data exacta ,, din 15 noiembrie, începând cu ora 3:00 AM, până pe 30 noiembrie la ora 16:15 PM, Pâmântul va fi cuprins de întuneric."

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication