Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Horoscop saptamanal
02-27-2018, 11:46 AM
Post: #1051
RE: Horoscop saptamanal
26 februarie - 4 martie 2018

Ideea astrologică de bază a săptămânii

Evenimentul astrologic care se remarcă săptămâna aceasta este Luna Plină din semnul Fecioarei care se perfectează vinerea aceasta. Așa se face că zilele acestea dăm dovadă de migală, conștiinciozitate și profesionalism în tot ceea ce facem. De dorit ar fi totuși să nu-i pisălogim pe ceilalți sau să exagerăm cu critica, tendințe care vin la pachet cu calitățile acestei zodii.

BERBEC


Sănătate

Luna Plină de vineri leagă casele sănătății din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că fie se anunță o săptămână-n care nivelul tău de energie este la cote minime, fie ești plin de viață, dar neatent/ă și predispus/ă la mici acidente. Oricare ar fi situația, evită să te hazardezi și gândește-ți pașii înainte de a face ceva. Moderația și faptul de a fi prevăzător/oare sunt cheia zilelor acestora.

Bani și carieră

Casa-n care se manifestă plenar Luna Plină de vineri mai simbolizează și munca, semn c-ai putea avea parte de o săptămână solicitantă la locul de muncă. Indicat ar fi să abordezi sarcinile primite cu seriozitate și simț de răspundere, mai ales dacă sunt complexe și laborioase. Atenția la detalii ar trebui să se numere și ea printre trăsăturile de care dai dovadă zilele acestea la serviciu.

Familie și cuplu


Sâmbătă și duminică, Luna traznitează casa cuplului din horoscopul tău general, ceea ce-nseamnă că momentele petrecute alături de partener v-ar putea închega și mai mult relația, deci nu ezita să-ți petreci timpul liber în compania celui drag. Până și viața voastră intimă ar putea avea de câștigat la sfârșitul săptămânii, când același astru tranzitează casa aferentă din harta ta.


TAUR


Sănătate


Sâmbătă și duminică, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, creându-ți predispoziția de a te deda lenevelii și răsfățurilor de tot soiul. În loc să cedezi ispitelor culinare ori să lâncezești după serviciu în fața televizorului, mai bine ai opta pentru o ședință de masaj sau aromaterapie chiar la domiciliu. Ți-ar prinde bine să-ți oferi un astfel de tratament special.

Bani și carieră

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa comunicării și a deplasărilor pe distanțe scurte din horoscopul tău general, indiciu cum că te așteaptă multe telefoane de dat și de primit, e-mail-uri de citit și de trimis, respective drumuri de făcut către mijlocul acestei săptămâni. Oricare ar fi situația, cert este că nu te vei plictisi deloc, reușind să rezolvi o grămadă de lucruri importante.

Familie și cuplu


Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, semn că n-ar strica să duci relația de cuplu la următorul nivel contemplând extinderea familiei. Nativii/ele acestui semn liberi/e de contract ar putea întâlni pe cineva sau își găsesc curajul de a aborda acea persoană specială pe care au cunoscut-o de curând. Semne bune lunația are.


GEMENI


Sănătate


Luna Plină de vineri se face simțită cel mai puternic în casa familiei, fundația universului tău interior, fapt ce denotă că ar trebui rezolvate unele chestiuni spinoase din relația ta cu familia de origine pentru ca evoluția și sănătatea ta emoțională, respectiv mentală să nu mai aibă de suferit. De dorit ar fi deci să închei unele capitole mai puțin plăcute și să faci loc unuia nou și promițător.

Bani și carieră

Luna Plină de vineri ar putea veni la pachet cu evenimente destul de importante în perimetrul casnic, al familiei de origine sau al celei întemeiate de tine care să-ți distragă atenția chiar și atunci când ai trecut pragul biroului. Dacă nu vrei să-ți atragi avertismente din partea șefilor sau chiar sancțiuni, ar fi cazul să lași eventualele probleme acasă și să te concentrezi pe sarcinile tale.

Familie și cuplu

Luna Plină de luni se manifestă plenar, așa cum am spus, în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că întâmplările semnificative ale acestei săptămâni i-ar putea avea drept protagoniști pe părinți sau pe membrii familiei pe care ți-ai construit-o tu. Oricare ar fi situația, arată-le că dispun de tot sprijinul tău, chiar dacă nu te sfiești să le arăți unde greșesc.


RAC


Sănătate

Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul tău general, semn că feedback-ul celor de lângă tine, dar mai ales al rudelor apropiate, te-ar putea ajuta să te orientezi mai bine când vine vorba de dezvoltarea ta personală. Deși remarcile lor pot lua forma unor critici destul de acide, caută să vezi partea plină a paharului și să te conformezi opiniilor lor.

Bani și carieră


Dat fiind că Luna Plină de vineri se simte cel mai puternic în casa comunicării din horoscopul tău general, se prefigurează o săptămână în care s-ar preta ca la serviciu să mizezi pe abilitățile tale sociale. Nu-i exclus, dac-ai participat la un interviu, să fii sunat sau întâmpinat cu un contract. Înainte de a-l iscăli, asigură-te că ai înțeles condițiile pe care ți le asumi semnându-l.

Familie și cuplu

Întrucât casa în care se resimte cel mai acut Luna Plină de vineri mai simbolizează și rudele apropiate, este posibil ca ele să joace un rol destul de important săptămâna aceasta. Te-ar putea surprinde un telefon din partea lor, un e-mail sau chiar o vizită neașteptată. În orice caz, se pare că cineva drag cu care nu ai menținut un contact stabil ar putea căuta să reînnodați legăturile.LEU

Sănătate

Unele evenimente care-i au drept protagoniști pe părinții tăi ar putea tulbura nițel apele în care te scalzi în prima parte a săptămânii. Nu-i obligatoriu să fie vorba de ceva mai puțin plăcut, dar pare-se totuși că nu te vor lăsa indiferent/ă. Oricare ar fi situația, caută să nu dramatizezi lucrurile și să rămâi stăpân/ă pe propria persoană. Dacă ești în controlul situației, nu te surprinde nimic.

Bani și carieră


Luna Plină de vineri se suprapune peste axa financiară din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, se manifestă plenar în casa finanțelor și a bunurilor proprii. În consecință, se pot ivi săptămâna aceasta oportunități de câștig demne de luat în seamă, dar și cheltuieli pe măsură. Atâta timp cât ai o evidență clară a bugetului, le vei face față cu brio.

Familie și cuplu

Sâmbătă și duminică, adică atâta timp cât Luna traversează casa comunicării și a rudelor apropiate din horoscopul tău general, abilitățile tale de comunicare și socializare se vor ridica la cote care te-ar surprinde până și pe tine. Acum este momentul să ieși la cafea cu fratele sau sora ori să-i faci o vizită unui/unei vecin/e care te-a invitat de multe ori pe la ea/el. Îți va face bine.


FECIOARA

Sănătate


Luna Plină de vineri se manifestă tocmai în zodia nașterii tale, fapt care denotă că fie ești cu energia pe cote de avarie, fie parcă ești conectat/ă la curent, neștiind cum anume să faci să nu-ți disipezi forțele în toate direcțiile. Ia o pauză când simți nevoia, adună-te și abia apoi acționează. Doar așa te asiguri că nu-ți irosești energia și o direcționezi unde este mai mare nevoie de ea.

Bani și carieră

Efectele Lunii Pline de vineri se resimit și la celălalt capăt al axei pe care se suprapune și anume în casa asociaților, clienților și colaboratorilor din horoscopul tău general, făcând din simțul tău organizatoric, migală și capacitatea de a te face util/ă un real atuu în mediul profesional. Profită de caracterul lor aerian și lipsit de direcție și ajută-i să-și facă ordine în interese și cerințe.

Familie și cuplu

Casa menționată mai sus îl mai simbolizează și pe partenerul de viață, ceea ce înseamnă că te așteaptă o săptămână în care ai putea înghiți ceva mai anevoios faptul că jumătății tale îi lipsește simțul practic. Poate n-ar strica să înveți de la ea să lași natura să-și urmeze cursul uneori. În definitiv, vă puteți ajuta unul pe altul să evoluția într-o direcție prielnică vouă și relației voastre.


BALANTA


Sănătate


Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa subconștientului tău, excerbându-ți eventualul simț (auto)critic, ceea ce-nseamnă că se prefigurează o săptămână în care te mulțumesc destul de puține lucruri la propria persoană ori la cei de lângă tine. Poate n-ar strica să cobori ștacheta mai jos de vreme ce oricum ai setat-o la înălțimi greu de atins. Caută să fii ceva mai înțelegător.

Bani și carieră


Este de așteptat ca efectele Lunii Pline de luni să se facă simțite și la polul opus al axei peste care se suprapune, adică în casa muncii, fapt care denotă că te așteaptă o săptămână destul de aglomerată la serviciu. Nu-i exclus să-ți fie greu să-ți dai seama cum anume să abordezi sarcinile care sunt deja ambigue. Oricare ar fi situația, apelează la rațiune și experiența ta de muncă.
[i]
Familie și cuplu
[/i]

Cu Luna-n semnul nașterii tale sâmbătă și duminică, este de așteptat ca abilitățile tale de comunicare și socializare să se potențeze vizibil. Atunci se vor vedea, în plina lor splendoare, bagajele tale infinite de diplomație, tact și capacitatea de a relaționa cu oricine, indiferent de unde se trage și ce hram poartă. Acum e momentul să te concentrezi pe viața socială și amoroasă.


SCORPION

Sănătate


Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa subconștientului tău, excerbându-ți eventualul simț (auto)critic, ceea ce-nseamnă că se prefigurează o săptămână în care te mulțumesc destul de puține lucruri la propria persoană ori la cei de lângă tine. Poate n-ar strica să cobori ștacheta mai jos de vreme ce oricum ai setat-o la înălțimi greu de atins. Caută să fii ceva mai înțelegător.

Bani și carieră

Este de așteptat ca efectele Lunii Pline de luni să se facă simțite și la polul opus al axei peste care se suprapune, adică în casa muncii, fapt care denotă că te așteaptă o săptămână destul de aglomerată la serviciu. Nu-i exclus să-ți fie greu să-ți dai seama cum anume să abordezi sarcinile care sunt deja ambigue. Oricare ar fi situația, apelează la rațiune și experiența ta de muncă.

Familie și cuplu


Cu Luna-n semnul nașterii tale sâmbătă și duminică, este de așteptat ca abilitățile tale de comunicare și socializare să se potențeze vizibil. Atunci se vor vedea, în plina lor splendoare, bagajele tale infinite de diplomație, tact și capacitatea de a relaționa cu oricine, indiferent de unde se trage și ce hram poartă. Acum e momentul să te concentrezi pe viața socială și amoroasă.


SAGETATOR


Sănătate

Luna se perindă prin casa transformărilor din horoscopul tău general în prima parte a săptămânii, semn că voioșia-ți caracteristică ar putea lipsi când ai nevoie mai mare de ea. Întrucât ai putea vedea mai degrabă partea goală a paharului decât pe cea plină, se recomandă să nu abordezi chestiuni spinoase în discuțiile cu cei din jur. Înveselește-te, fă ceva care-ți place și fii vesel/ă.

Bani și carieră

Luna Plină de vineri se manifestă plenar tocmai în casa carierei și a statutului social din horoscopul tău general, ceea ce denotă că serviciul, dar mai ales ascensiunea profesională, te-ar putea preocupa destul de mult săptămâna aceasta. Iată un prilej numai bun să faci paradă de cunoștințele și experiența ta de muncă întrucât șansele sunt mari ca un superior să te remarce.

Familie și cuplu

Chiar dacă Luna Plină de vineri își face simțite efectele cel mai puternic în casa mai sus menționată, nu-nseamnă că ocolește cu desăvârșire capătul opus al axei peste care se suprapune. Se-ntrevede o săptămână-n care familia ți-ar putea duce dorul și-n care riscă să se simtă neglijată pentru că ești absorbit de carieră. Încearcă să-ți împarți timpul echitabil între cele două domenii.CAPRICORN


Sănătate

Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa filozofiei tale de viață, ceea ce-nseamnă că a venit momentul să aduci unele ajustări sistemului tău de valori, principii și credințe. Poate că unele evenimente care s-au întâmplat recent ți-au schimbat puțin perspectiva asupra vieții și a lumii și ar fi cazul să adaugi lecțiile de viață cu care te-ai ales în crezul tău personal.

Bani și carieră

Aceeași casă în care se resimt cel mai puternic efectele Lunii Pline de vineri mai simbolizează și studiile înalte și călătoriile în străinătate sau la mare distanță de casă, fapt care denotă că educația și prefecționarea ta continuă ori schimburile de experiențe și delegațiile ar putea fi prioritatea ta săptămâna aceasta pe acest plan. Atâta timp cât nu ești autosuficient/ă, ai multe de câștigat.

Familie și cuplu

Luna Plină de vineri poate determina unele persoane dragi mutate într-o altă localitate sau chiar altă țară să te caute, chiar dacă nu ați menținut un contact stabil. Sau poate fi vorba de cineva care are o naționalitate sau religie diferită de a ta. În orice caz, îți prinde bine să privești lucrurile printr-o lentilă nouă și să vezi că nu arată atât de rău precum ți-ai imaginat tu în ultima vreme.


VARSATOR

Sănătate


Luna Plină de vineri se manifestă plenar tocmai în casa transformărilor din horoscopul tău general, generând probabil evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să-ți vină să restructurezi din temelii anumite sectoare de viață. Se prea pare că ar fi vorba de cel sentimental care, de la o vreme încoace, a scârțâit mult și n-ați făcut nimic în această privință.

Bani și carieră


Luna Plină de vineri își face simțite efectele cel mai puternic în casa finanțelor și a bunurilor deținute în asociere cu partenerul de viață și/sau afaceri. De dorit ar fi să impuneți unele reguli cu privire la uzul lor dacă nu există întrucât pe unul dintre voi v-ar putea tenta să băgați mâna mai adânc în pungă decât ar fi cazul. Comunicarea și organizarea sunt esențiale-n această privință.

Familie și cuplu


Dacă folosești înțelept energiile Lunii Pline de vineri, viața intimă a ta și a partenerului s-ar putea îmbunătăți mai mult decât crezi. Până la urmă, și întreținerea unei atmosfere pasiunii dintre voi presupune știință în același fel cum și viața de cuplu nu-i treabă ușoară. Ideea este că necesită muncă multă să mențineți flacăra iubirii la fel ca atunci când v-ați cunoscut. Dar nu-i imposibil.


PESTI


Sănătate


Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa asocierilor din horoscopul tău general, dar efectele ei se simt și la celălalt capăt al axei, în zodia nașterii tale. Interacțiunile cu ceilalți pot presupune mai multă energie și răbdare decât poți pune tu la bătaie săptămâna aceasta, deci dacă-ți dorești liniște-n gânduri ar fi cazul să rărești ieșirile zilele acestea. Acordă-ți momente ție.

Bani și carieră


Luna Plină de vineri își face simțite efectele în casa asociaților, clienților și colaboratorilor, ceea ce-nseamnă că imaginația, creativitatea și simțul tău artistic ar putea fi la mare căutare săptămâna aceasta. Profită de faptul că ei n-au talentul tău și adaugă un strop de culoare proiectelor avute pe rol zilele acestea. Cu siguranță vor aprecia atingerea ta de geniu. Așa că dă-i bice cât e fierul cald.

Familie și cuplu

Luna Plină de vineri poate face ca cicăleala partenerului și lipsa sa de sensibilitate să-ți cadă mai greu decât de obicei. Poate n-ar strica totuși să te deprinzi cu simțul său practic și capacitatea sa de a vedea lucrurile așa cum sunt ele de fapt. Atâta timp cât funcționați ca o echipă, nimic nu vă poate opri. Ține minte acest lucru și caută să te racordezi (din nou) pe frecvența persoanei iubite.


http://www.astrodex.ro

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
03-03-2018, 11:56 AM
Post: #1052
RE: Horoscop saptamanal
3-9 Martie 2018


BERBEC
In dimineaţa zilei de 3 martie, activitate de rutină la locul de muncă; posibilă stare organică dezagreabilă din cauza unei digestii proaste sau a neliniştii care le alungă buna-dispoziţie. între 3 martie, după ora 10:21, şi 5 martie, la amiază, dorinţa sau măcar tendinţa de a stabili relaţii calme, echilibrate între soţi sau în relaţiile de afaceri şi colaborare. Unele ipostaze profesionale pot ridica importante probleme de echilibru relaţional. între 5 martie, după ora 15:23, şi începutul zilei de 8 martie, mănunchi de intrigi sau îngrijorări legate de complicarea unei chestiuni materiale. Nativii, în dorinţa lor de a afla cauza acestor situaţii neclare, se vor întreba dacă nu cumva, fără ştirea lor, unii fac manevre incorecte şi se vor face cercetări. Uneori, intuiţia s-ar putea să fie un sfetnic bun. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului şi le va intensifica activitatea cerebrală, uneori până la oboseală şi exces. Capacitate de a purta discuţii în contradictoriu, ori de câte ori un interes de-al lor sau propria lor persoană vor fi lezate de iniţiativele unor străini care-i pun astfel în dificultate. Totodată, se va accentua riscul de a trata cu superficialitate situaţiile care li se par, pentru moment, neimportante ori de a nu fi atenţi la detalii. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului şi va atrage de partea lor împrejurări favorabile pentru a rezolva sau dezvolta o iniţiativă; context proiectiv. între 8 martie, după ora 0:03, şi 9 martie, Berbecii îşi vor face planuri şi vor da dovadă de multă determinare în modul de abordare a unei chestiuni ce priveşte progresul lor social, profesional, personal şi nu vor ezita să înveţe sau să se perfecţioneze dacă exigenţa acelei activităţi o impune. Sectorul psihicului se va elibera după 7 martie de presiunea planetelor care au tranzitat zodia Peştilor, permiţându-le o schimbare a stării de spirit.


TAUR
in dimineaţa zilei de 3 martie, e nevoie de ordine în sentimente. Stres legat de un proiect important, care-i poate face pe unii să se distanţeze de chestiunile afective care nu le permit să analizeze corect o situaţie ori îi împiedică să depună efortul necesar. între 3 martie, după ora 10:21, şi 5 martie, la amiază, nevoie de calm şi răbdare la locul de muncă. Frământările interioare pot crea momente de nelinişte, iritare, insomnii sau incapacitate de a se concentra. între 5 martie, după ora 15:23, şi începutul zilei de 8 martie, relaţiile parteneriale vor fi dezavantajate de un tranzit ce va răscoli antipatiile, duşmăniile, dorinţa de revanşă,
senzaţia de păcălire, umilire sau incorectitudine la care ar fi supuşi nativii. Nu este un moment bun pentru a se lua în dezbatere, în- tr-un cadru oficial, chestiunile delicate contractuale, de colaborare sau de stil de muncă şi participare materială la o activitate comună. Desfăşurare anevoioasă şi plină de riscuri în plan procesual şi litigios. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului şi va spori neliniştea interioară produsă la aflarea unor veşti sau a unor zvonuri: prea multe gânduri, prea puţine concluzii. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului şi va introduce o binevenită notă de noroc sau de protecţie discretă. în cazul unor Tauri, se pot accentua contradicţiile provenind de la reprezentările lor despre lume, societate, ideal personal care le par inutile, depăşjte sau imposibile în actualele condiţii de viaţă. între 8 martie, după ora 0:03, şi 9 martie, dorinţa sau nevoia reală de a rezolva pe cale oficială (juridică, notarială, administrativă) statutul unor bunuri ce li se cuvin sau care au făcut obiectul unui partaj, al unei moşteniri, al unei împărţeli. Sectorul prieteni nu va mai beneficia, după 7 martie, de numeroasele tranzite prin zodia Peştilor; le va rămâne la fel de intensă idealizarea acestor relaţii şi instabilitatea felului în care s-ar putea baza pe cunoştinţe.


GEMENI

In dimineaţa zilei de 3 martie, probleme domestice, neimportante, dar plicticoase. Nativii vor avea dificultăţi în armonizarea chestiunilor casnice şi familiale cu cele profesionale, sociale sau de imagine. între 3 martie, după ora 10:21, şi 5 martie, ia amiază, întâlnire cu substrat sentimental sau de participarea la activităţi care le desfată simţurile artistice şi estetice ori le permit Gemenilor să-şi etaleze calităţile creative şi interpretative. Dinspre sectorul prietenilor, stres tot mai accentuat după 6 martie, când Mercur va intra în zodia Berbecului şi va provoca disensiuni şi divergenţe de opinie cu aceştia. între 5 martie, după ora 15:23, şi începutul zilei de 8 martie, nemulţumiri înăbuşite, generate de o stare de lucruri complexă, creată la locul de muncă din motive subiective (relaţiile personale ale nativului cu colegii, şefii sau subalternii) sau obiective (modificările regimului de muncă, al plăţilor salariale preconizate de iminentele măsuri organizatorice, administrative sau legislative, juridice ori economice). Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului şi va impune o dinamică riscantă în relaţiile cu acei cunoscuţi alături de care nativul s-a implicat în activităţi comune de relaxare, compensare socio-profesională sau de utilitate publică, inclusiv politică. Dorinţa de a prelua conducerea, de a “face pe şefii” a unora poate genera ostilităţi sau nemulţumiri şi riposte brutale. între 8 martie, după ora 0:03, şi 9 martie, recalibrarea relaţiilor parteneriale din perspectiva unor aspecte legale, juridice, morale, principiale sau din nevoia de a se supune condiţiilor categorice impuse de partenerii autoritari din ţară sau străinătate. Gemenii vor avea tendinţa să promoveze iniţiative interesante, legale sau justificate, dar felul în care le vor argumenta ar putea să sufere de prea multă vehemenţă, care unora li se va părea suspectă, rămânând, astfel, reticenţi.


RAC
In dimineaţa zilei de 3 martie,fel de a vorbi cumpătat, rezervat, atent la detalii. Nativii se vor exprima prudent în chestiunile care ar putea leza interesele sau orgoliul ori demnitatea persoanelor cu care vor intra în contact. între 3 martie, după ora 10:21, şi 5 martie, la amiază, dorinţa de a tempera conflictele de familie; implicarea “colateralilor” nu va rezolva o relaţie şubredă, dimpotrivă. între 5 martie, după ora 15:23, şi începutul zilei de 8 martie, univers afectiv impulsionat de tranzite- le Lunii prin Scorpion, de vecinătatea ei cu Ju- piter şi de relaţiile numeroase cu planetele din Peşti, care va genera o stare de efervescenţă emoţională. Nativii vor face mare caz de sentimentele şi trăirile lor. în cazul celor care desfăşoară activităţi de creaţie sau interpretative, intensă motivaţie interioară în a-şi demonstra valoarea, care va ridica rivalitatea şi orgoliul la cote maxime. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului şi le va da ghes Racilor, mai ales celor tineri, aflaţi la început de drum, care nu au răbdare să aştepte proba anilor pentru a-şi demonstra valoarea şi competenţa, să-şi revendice un rol, o postură în viaţa publică, socială sau profesională. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului şi va crea situaţii favorabile nativilor pentru a obţine un strop de simpatie, de credibilitate, de succes sau de notorietate. între 8 martie, după ora 0:03, şi 9 martie, posibile demersuri legale legate de locul de muncă: unii se pot angaja într-o a doua activitate, alţii se pot îndrepta spre un statut oficial (funcţie). Nu sunt lipsite de susţinere demersurile pe cale legală ale nativilor care-şi vor cere un drept, care vor dori să repare o nedreptate sau un abuz comis asupra lor. In unele cazuri particulare, ar putea fi vorba de un eveniment sau de o soluţie profesională specială, ieşită din comun prin ineditul ipostazei în care ar putea fi pus nativul ori prin rapiditatea şi radicalismul rezolvării.


LEU

In dimineaţa zilei de 3 martie, preocupări legate de bani, salariu, cheltuieli, născute din nevoia de a face economii. între 3 martie, după ora 10:21, şi 5 martie, la amiază, dialoguri ponderate ca ton şi conţinut, în contextul cărora Leii vor dori să facă “mişcări diplomatice” de apropiere, înţelegere cu persoanele dificile. Substratul acestor demersuri îl reprezintă dorinţa lor de afirmare ori de înlăturare a asperităţilor într-o cooperare ori de a-şi pune în aplicare un proiect de viaţă şi carieră ambiţios. Intre 5 martie, după ora 15:23, şi începutul zilei de 8 martie, nu vor fi excluse amărăciunile provocate de necazurile unor membri de familie sau de eventualele pagube provocate de pierderi, furturi, stricăciuni, mai ales dacă obiectele stricate vor fi din categoria amintirilor de familie. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului şi va contura un viitor viguros, interesant, legat de un gând, o intenţie, o dorinţă de progres şi realizare sau afirmare. Uneori însă, piedicile, mai mari sau mai mici, îl pot enerva destui de tare pe câte un Leu, care va avea tendinţa să reacţioneze brutal faţă de orice sau oricine îi va sta în cale. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului şi le poate înlesni o mai bună comunicare cu factorii de contact (oameni şi/sau instituţii) din străinătate. Perioadă bună, pentru următoarele do- uă-trei săptămâni, de a aborda o atitudine curajoasă în chestiunile de principiu sau în situaţia în care unii vor da înapoi, eschi- vându-se să-şi asume responsabilităţi. între 8 martie, după ora 0:03, şi 9 martie, răstimp al distracţiei, al delectării simţurilor, al cultivării acelor activităţi care le vor da Leilor satisfacţii artistice şi culturale. Etapă în care cei care practică sporturi în calitate de profesionişti pot obţine rezultate remarcabile (recorduri, câştigarea unor turnee sau campionate, debut excelent, revenire într-o formă excelentă fizică, psihic puternic).


FECIOARA
In dimineaţa zilei de 3 martie, activităţi curente, legate de grija pentru propria persoană. Efort de a nu se lăsa duşi de emoţiile create de evenimentele ce se derulează într-o relaţie partenerială şi de a rămâne echilibraţi, obiectivi şi oneşti. între 3 martie, după ora 10:21, şi 5 martie, la amiază, tendinţa de a negocia, de a renunţa, de a amâna să facă cheltuieli şi plăţi, de a aştepta un moment mai stabil din punct de vedere financiar pentru nişte gesturi băneşti substanţiale. între 5 martie, după ora 15:23, şi începutul zilei de 8 martie, posibile descoperiri neplăcute legate de partenerul de viaţă sau de asociaţii dintr-o afacere (proiect colectiv), născute fie din efortul lor de a afla adevărul, fie întâmplător, din cauza unor gafe, indiscreţii, confidenţe ori constrângeri. Fecioarele vor fi obligate să mediteze serios la felul în care se vor raporta de-acum încolo ia persoana în cauză şi la măsura în care vor permite acelor fapte să le afecteze relaţia. Vor lua în calcul ideea de a se face că nu ştiu şi nu au auzit nimic, dar asta nu înseamnă că suferinţa lor (jignirea, amărăciunea, dezamăgirea) nu vor fi profunde. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului şi va introduce un factor de urgenţă în contextul unor obligaţii financiare. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului şi le va permite acestor nativi să obţină un beneficiu material sau strict bănesc, dar micul succes se va realiza după discuţii intense, presiuni, avertismente ultimative. între 8 martie, după ora 0:03, şi 9 martie, se poate devansa un termen referitor la o chestiune oficială, legală, administrativă, privitoare la un statut locativ, la o chestiune imobiliară sau funciară, pe fondul unei situaţii de dată recentă ivită în familie. Pentru următoarele două-trei săptămâni vor fi posibile situaţiile plăcute ca urmare a primirii unor atenţii, cadouri, înlesniri, mici ajutoare, recompense materiale pentru un bine făcut cuiva, în trecut, de către nativi.


BALANTA
In dimineaţa zilei de 3 martie, perioadă obişnuită, banală. între 3 martie, după ora 10:21, şi 5 martie, la amiază, Luna va traversa Zodia Balanţei şi le va da acestor nativi un impuls binevenit spre calm faţă de provocările curente.
Balanţele vor face efortul să reacţioneze adecvat faţă de solicitările care vin dinspre familia din care provin ori dinspre căsnicie, între 5 martie, după ora 15:23, şi începutul zilei de 8 martie, unii se vor confrunta cu situaţii complicate din punct de vedere bănesc, de o neregulă la locul de muncă sau de neplata muncii efectuate, care îi va pune în situaţia să nu poată onora o datorie, în ciuda bunei lor credinţe. Ar mai fi de luat în calcul relaţia cu o persoană incorectă, care le creează un prejudiciu material. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului şi va ridica la cote periculoase toate dialogurile în contradictoriu, toate nemulţumirile formulate verbal de către nativ sau de către partenerii lor. Nu va fi un moment fundamental rău pentru negocieri, dar disputele şi controversele se vor ivi la tot pasul, îngreunând acceptarea de către ambele părţi a unor soluţii reciproc avantajoase. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului şi va crea un soi de nelinişte, de nemulţumire continuă şi de agitaţie în toate relaţiile parteneriale. Atenţie la felul în care se fac declaraţii intr-un cadru oficial. Unele afirmaţii ale nativilor pot stârni reacţii vehemente. între 8 martie, după ora 0:03, şi 9 martie, tot comunicarea va fi cea vizată în principal de tranzitele planetare. Şansa de a afla lucruri interesante, de a li se revela un context juridic sau de a afla un detaliu semnificativ pentru o problemă de viaţă care poate fi astfel abordată corect, legal, eficient. Sfârşitul săptămânii instaurează, pentru două- trei săptămâni, disputele aprinse pe o temă par- tenerială, conflictele conjugale: despărţirea pluteşte în aer dacă unul dintre parteneri nu are înţelepciunea necesară să tempereze situaţia.


SCORPION
In dimineaţa zilei de 3 martie, tendinţe contradictorii între implicarea sau ignorarea unor solicitări venite de la prieteni şi cunoscuţi ori chiar de la cei dragi, între 3 martie, după ora 10:21, şi 5 martie, la amiază, Scorpionii vor simţi nevoia să uite aspectele deranjante din existenţa lorcuren- tă ca să se liniştească. între 5 martie, după ora 15:23, şi începutul zilei de 8 martie, Luna se va afla în zodia Scorpionului şi le va induce acestor nativi stări de spirit specifice acestui tranzit profund motivant. Sentimentele vor fi trăite la cote maxime, chiar dacă ei se vor abţine să arate asta celor din jur. Alături de Jupiter, Luna va face cinci trigoane pe semnele de Apă ale Scorpionului şi Peştilor, dând caselor I şi a V-a o vocaţie astrală specială. De aceea, reacţiile nativilor vor fi în special afective, deciziile lor vor avea un puternic substrat emoţional, chiar dacă, prin ceea ce vor hotărî, nu vor urmări neapărat să fie fericiţi. Amintirea va juca un rol important în felul în care vor cântări evenimentele prin care trec, ataşamentele sau repulsiile lor stând la baza acceptării sau respingerii unor persoane sau ipoteze de viaţă. Moment al evadării sufleteşti, dorinţă de cufundare în apele complicate ale sentimentelor şi emoţiilor. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului şi va permite un bogat schimb de impresii şi informaţii legate de locul de muncă sau de viitorul lor în contextul unei schimbări profesionale. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului şi va crea, în următoarele săptămâni, premisa ameliorării relaţiilor de serviciu ori contextului saiarial. Sectorul sănătate va fi marcat de suprasolicitarea funcţiilor cerebrale; posibile dureri de cap, enervări, disfuncţii ale organelor de simţ localizate în sectorul anatomic al capului. între 8 martie, după ora 0:03, şi 9 martie, etapă favorabilă demersurilor saiariale sau reglementărilor băneşti pe cale legală.SAGETATOR
In dimineaţa zilei de 3 martie, chestiuni de responsabilitate profesională. între 3 martie, după ora 10:21, şi 5 martie, la amiază, nevoia de a-şi tempera stările de spirit răscolite de diverşi factori existenţiali prin dialogul reconfortant alături de prieteni, nevoia de “uitare”, de abandon în activităţi recreative nesolicitante fizic şi/sau psihic. între 5 martie, după ora 15:23, şi începutul zilei de 8 martie, vor reveni în forţă motivele ca re i-au supărat în trecut pe Săgetători. Aceştii îşi vor aduce aminte situaţiile cu încărcături emoţională negativă. De cele mai multe ori acestea vor fi legate de unul sau mai mulţi membri din familia lor. Uneori, lacrimile, duioşia tristeţea le vor strica buna-dispoziţie. Nativi vor da dovadă de moleşeală trupească, de slăbiciune fizică, de oboseală mentală. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului şi va spori intensitatea unor dialoguri cu persoane le de care sunt legaţi prin sentimente de simpatie, dragoste. Doar că schimbul de idei şi impresii va fi unul dinamic, provocator, iar nativii nu vor reuşi să fie tot timpul la înălţime: intensitatea “trăirilor în doi”îi va solicita intens, dându-le senzaţia de saţietate sau de suprasolicitare. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului şi, alăturându- se planetei Mercur, va spori intensitatea sentimentelor, dând poveştilor de dragoste alura unor aventuri de-a dreptul teatrale. Acest dramatism va constitui, pentru unii, sarea şi piperul acelor relaţii, dar pentru alţii, ele vor atrage şi pericolele ce vor decurge din aceste stări sufleteşti exagerate. Relaţia cu copiii va sta sub semnul unor erori pedagogice, lipsei de răbdare a părinţilor, lipsei de tact şi măsură în exigenţe şi pedepse ori în condiţiile impuse. între 8 martie, după ora 0:03, şi 9 martie, Săgetătorii vor avea entuziasm, energie, motivaţie şi încredere în forţele proprii şi în valoarea proiectelor şi iniţiativelor curajoase.


CAPRICORN

In dimineata zilei de 3 martie,analiză atentă a unor planuri şi proiecte profesionale sau de viaţă, menită să-i scoată pe nativi din impasul personal cu care se confruntă. între 3 martie, după ora 10:21, şi 5 martie, la amiază, demers abil, diplomatic, menit să sondeze posibilitatea de a rezolva o chestiune de imagine, de autoritate, de notorietate, de demnitate sau de respect profesional zdruncinat în ultima vreme. între 5 martie, după ora 15:23, şi începutul zilei de 8 martie, consultări, sfat de taină cu un prieten pe o chestiune personală, discretă: aranjament secret. Prietenii pot atrage atenţia Capricornilor asupra unei vulnerabilităţi sau pot interveni într-o situaţie ce pare să scape de sub control. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului şi va patrona divergenţele de familie (opinii şi interese diferite, incapacitatea rudelor de a se pune de acord asupra unei chestiuni de interes comun), risipa de vorbe, argumentele şi acuzaţiile exagerate. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului şi, în paralel cu subiectivismul şi individualismul contraproductiv introdus de Mercur, va permite punerea în aplicare sau ducerea la bun sfârşit a unei intenţii în beneficiu material de natură locativă, imobiliară, patrimonială, în general. între 8 martie, după ora 0:03, şi 9 martie, calcule corecte sau dorinţa de a intra în legalitate ori de a oficializa un demers, o relaţie. Totuşi, există şi un factor de risc pronunţat, provenind de la unul sau mai mulţi duşmani care pot acţiona independent şi al căror interes îl reprezintă un bun de familie, o parte de avere. Din fericire, Capricornii vor avea, deocamdată, suficiente argumente şi pârghii să-i contracareze, dar asta nu înseamnă că vor rezolva chestiunea de fond. Aceasta urmează să se pună în termeni mai drastici după 18 martie, când Marte va intra în Capricorn şi va face trei rânduri de cuadraturi la planetele în tranzit prin zodia Berbecului care controlează casa a IV-a a acestor nativi.VARSATOR

In dimineaţa zilei de 3 martie, preocupări materiale, calcule băneşti. între 3 martie, după ora 10:21, şi 5 martie, la amiază, imaginaţie, fantezie, inspiraţie, capacitatea de a găsi soluţii coerente unor situaţii de viaţă de interes sau cu impact minor asupra lor. între 5 martie, după ora 15:23, şi începutul zilei de 8 martie, situaţii cu grad de risc pentru imagine sau autoritate profesională. Posibile atacuri, şicane, calomnii ori împrejurări delicate de natură să-l pună pe nativ la încercare. Uneori, persoanele care au funcţii, ranguri, demnităţi sau responsabilităţi speciale pot recurge la gesturi de forţă pentru a pune punct unui şir
de ipostaze care îl pot pune într-o lumină neplăcută. Legături de cauzalitate între funcţie şi bani. Sporul de bani şi avantaje mai poate să apară până pe 8 martie, moment după care Jupiter, intrând în mişcare aparent retrogradă, nu va mai permite accesarea acestor fonduri sau ele vor lua altă turnură (vor fi blocate, anulate, micşorate, condiţionate, amânate, verificate, contestate, etc.). Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului şi va da casei a lll-a a comunicării un aspect dinamic, conflictual, stre- sant şi intens sau, de la caz la caz, exagerat în forma de manifestare. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului şi, dincolo de dificultăţile ridicate de tranzitul mercurian, vor putea scoate la iveală informaţii importante sau motivaţii care vor arunca o lumină lămuritoare asupra unor stări conflictuale. între 8 martie, după ora 0:03, şi 9 martie, negocieri cu unele cunoştinţe pe fondul unor chestiuni oficiale sau de legalitate. Oportunităţi pentru deplasări de scurtă durată, pe distanţe mici cu scop precis în timpul cărora Vărsătorii trebuie să se abţină să evite conflictele sau accidentele. Nota generală a săptămânii va fi dată de o stare psihică încărcată, care nu le creează o dispoziţie adecvată să muncească cu plăcere ori să se distreze sau să se relaxeze.


PESTI
In dimineaţa zilei de 3 martie, posibilă ipostază partenerială (negociere, sfătuire, consultare de principiu) cu privire la un demers comun. Intre 3 martie, după ora 10:21, şi 5 martie, la amiază, stres financiar, preocupări de ordin material, născute din nevoia de a găsi soluţii pentru buna administrare a unor valori patrimoniale ori, eventual, pentru vânzarea lor. între 5 martie, după ora 15:23, şi în ceputul zilei de 8 martie, Peştii vor trebui să dea curs fanteziei şi imaginaţiei lor creatoare. Va fi nevoie să se concentreze pe un proiect profesi onal sau personal care ;ă le permită o bună afirmare a calităţilor lor, o valorificare atuturor însuşirilor de care dispun. Pentru asta vor trebui să “pună la bătaie” experienţa lor de viaţă, vocaţia, meseria, bagajul de cunoştinţe, talentul, harul, abilităţile speciale. Ei vor trebui să-şi concentreze întreaga energie pentru a da acelui proiect sau acelei provocări valoarea unui demers de viitor şi de succes. Pe 6 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului şi le va da posibilitatea să discute despre bani cu multă degajare, să ceară şi să-şi argumenteze cu temei pretenţiile financiare, ori de câte ori li se va solicita să desfăşoare o activitate ocazională sau constantă. Pe 7 martie, Venus va intra în zodia Berbecului şi le va da noroc la bani, la mici câştiguri obţinute din surse diferite (muncă, vânzări, onorarii, sporuri, etc.). între 8 martie, după ora 0:03, şi 9 martie, imagine bună, simpatie, succes, notorietate, prezenţă publică sau în împrejurări oficiale, unde se pot face remarcaţi printr-o prestaţie intelectuală de excepţie, valoroasă şi apreciată ca atare. De la sfârşii jî săptămânii, Soarele se va afla într-o relaţie armonică cu Jupiter, doar că acesta se va afla pe 9 martie în poziţie “staţionară”, urmând să intre în mişcare aparent retrogradă pentru mai multe luni. De aici şi nevoia limpezirii urgente a situaţiilor de viaţă confuze sau a rezolvării chestiunilor amânate.

http://www.horoscop-urania.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
03-05-2018, 11:28 AM
Post: #1053
RE: Horoscop saptamanal
05 - 11 martie 2018

BERBEC

În primele zile ale săptămânii ești preocupat de cheltuielile comune cu alții, de achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Sunt posibile veşti îmbucurătoare, dar lucrurile se vor concretiza şi rezolva ceva mai târziu. Pe de altă parte vor apărea tot soiul de răscoliri sufletești și mentale, astfel că avalanșa de stări interioare controversate va duce la o mare dorință de evadare din cotidianul zgomotos. Orientează-ți eforturile spre a plănui o vacanță îndepărtată, în locuri dragi sufletului tău. Sau lecturează cărți bune, vizionează filme amuzante, piese de teatru împreună cu cei dragi și de încredere. Finalul săptămânii aduce influențe deosebite în plan profesional. Ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.


TAUR
Se conturează treburi de rutină la locul de muncă, aspect care te poate obosi sau chiar plictisi rapid. Pe de altă parte se vor evidenția unele afecțiuni specifice sistemului renal și segmentelor capului. Sunt probleme de sănătate ce se repun în discuţie, dar au susţinere astrală suficientă pentru consultaţii şi sfaturi benefice. Situaţia la locul de muncă pare tensionată, dar nu sunt motive reale de îngrijorare. Se pot petrece răsturnări de situaţie, unele chiar agreabile. Relaţiile parteneriale sunt foarte dinamice şi interesante. Fii prudent, pentru că atât partenerul de viață, cât și cei profesionali au cu totul alte planuri și doleanțe decât de a fi alături de tine sau de a lucra împreună cu tine. Schimbări importante în plan financiar.


GEMENI

Primele zile ale săptămânii aduce chef de petrecere şi dorința de a te implica în relații amoroase frivole. Constructiv ar fi să-ți canalizezi energia și eforturile spre un hobby sau spre discuții interesante cu prietenii. La serviciu apar situații deosebite, unele tensionate bine, marcând un final de etapă. Fii prudent, deoarece există riscul să declanșezi conflicte pe termen lung în relațiile colegiale sau chiar sunt posibile avarii serioase în zonele de lucru. Sănătatea are de suferit în mod special pe segmentele sistemului uro-genital. Rezervă momente pentru odihnă și evită, pe cât posibil analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale. La sfârșitul săptămânii se conturează activități comune cu alții.


RAC
Este nevoie să te ocupi de activităţile gospodărești și să relaționezi cu membrii familiei. Sunt favorizate dialogurile pe teme patrimoniale, dar și rezolvarea unor chestiuni familiale care trenează de ceva vreme. Faptul că trebuie să-ți îndeplinești şi sarcinile profesionale de la locul de muncă îți displace, dar astrele te pun la treabă, neţinând cont de toanele tale. Ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate. Vor reveni în atenția ta, sub o formă sau alta, iubirile trecute. Fii prudent și nu te lăsa încântat de vorbele sau gesturile mieroase ale unora. La finalul săptămânii contextul astral îți va oferi imbolduri serioase de a schimba ceva în domeniile muncii și al sănătății.


LEU
Debutul săptămânii te găsește în mijlocul rudelor sau prietenilor apropiați, bucurându-te din plin. Vorbești frumos, îți etalezi cu mult farmec talentul oratoric şi ai mult umor, fiind de nerecunoscut pentru unii cunoscuți. Călătoriile pe distanțe scurte, planificarea unor studii sau perioade pentru documentare reprezintă alte teme importante pentru tine, demne de luat în calcul. Vor interveni însă și aspecte patrimoniale sau situații deosebite în plan familial. Fii prudent și ajută-ți neamurile cu tot ce poți. Chiar și o vorbă bună, un zâmbet, o îmbrățișare contează enorm. Weekend-ul anunță turnuri importante în plan amoros și în relațiile cu copiii. Activități recreative și distracții.


FECIOARA
Aspectele privitoare la banii câștigați din munca proprie sunt preocupările tale din primele zile ale săptămânii. Sunt șanse de a primi salariul sau alte tipuri de recompense în urma eforturilor depuse. Poate ele nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale, dar cu siguranță te vor ajută să treci mulțumitor peste această perioadă. Învață și obișnuiește-te să folosești strictul necesar! Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenția într-un mod destul de zgomotos. Sunt posibile discuții aprinse, sterile, hotărându-te chiar să te desprinzi de persoanele care au devenit prea toxice pentru tine și viața ta. La sfârșitul săptămânii îți prinde bine ambientul domestic.


BALANTA
Strălucești la începutul săptămânii, ai curaj, forţă, noroc şi mult farmec. Însă relaţiile cu ceilalți sunt destul de tensionate. Cu atâtea raze astrale benefice, vei reuşi să depăşești orice situaţie delicată. Vor reveni în atenția ta aspectele financiare de la locul de muncă. Sunt posibile schimbări salariale importante, descoperirea unor fraude realizate de colegii care se ocupă de calculele financiare ale salariaților, pierduri, furturi de bani și bunuri. Fii foarte prudent și pune-ți în siguranță banii și bunurile! Evită cheltuielile sau rezumă-te la strictul necesar. Finalul săptămânii va pune accentul pe relațiile cu anturajul apropiat. Dialogurile și întâlnirile cu neamurile vor răsturna bunul mers al lucrurilor în acest segment.


SCORPION
Săptămâna începe cu stări interioare delicate. Odihnește-te, lasă forfota cotidană deoparte și gândește-te numai la tine și planurile tale personale. Revin în atenție afecțiunile renale și cele specifice segmentelor capului. Ți se îmbunătățește starea de spirit pe la mijlocul săptămânii, astfel că te vei avânta în mijlocul celorlalţi cu mult elan. Totuși nu forța nota și ocupă-te de activitățile utile. Finalul săptămânii îți va aminti de segmentul financiar din zona profesională. Totodată sunt posibile cadouri sau recompense. Recomandarea ar fi să-ți pui în ordine aspectele financiare, deoarece astrele îți trimit raze minunate. Se închid unele variante de câștig din munca proprie, dar se face loc pentru altele.


SAGETATOR

Primele zile ale săptămânii vor scoate în evidență relațiile cu prietenii și activitățile sau planurile profesionale comune cu aceștia. Sunt posibile situaţii delicate, aflarea unor picanterii bine ascunse multă vreme, de aceea atenţia trebuie să fie maximă. Pe de altă parte vor apărea stări interioare confuze, tensionate, fiind recomandabil să te odihnești şi chiar să te retragi din tumultul cotidian. Totodată, duşmanii ascunşi îți pot crea neplăceri. Sănătatea ridică ceva probleme, astfel că bine ar fi să le iei în seamă. Sunt afecțiuni de fond, poate chiar ereditare ce trebuie ținute sub observație alături de îndrumarea unor specialiști. Weekend-ul aduce răscoliri sufletești și decizii importante privitoare la relațiile și evenimentele în care ești implicat.


CAPRICORN
La începutul săptămânii se evidențiază aspectele profesionale și cele privitoare la imaginea ta în ochii celorlalți. Se pare că ai sarcini de lucru importante, astfel că acum șefii vor dori un raport detaliat asupra felului în care le rezolvi. Este bine să vorbești direct și la obiect, pentru că unii îți pot pune bețe în roate. Aspectele locative, cele legate de familie sau de treburi gospodărești sunt şi ele prezente în preajma ta. Sunt posibile situaţii delicate, de aceea trebuie multă atenţie, discernământ şi răbdare. Ai în preajmă prieteni şi protectori excepţionali. Urmează-le sfaturile, dar tu evită să-ți expui prea mult slăbiciunile și temerile. La sfârșitul săptămânii este posibilă o multitudine de stări, trăiri, senzații și emoții.


VARSATOR
Primele zile ale săptămânii îți aduce dorinţă de elevare, planuri de căltorii sau studii pe termen lung. Deocamdată, astrele nu-ți prea susţin doleanţele, dar la momentul potrivit te vor ajuta. Alcătuiește un plan de activități culturale și antrenează-i și pe cei dragi alături de tine. Vei fi nevoit să te preocupi și de domeniul profesional, respectiv de relațiile cu șefii şi de poziția ta în cadrul unui grup de lucru. Fii prudent, pentru că sunt posibile discuții aprinse și chiar se pot declanșa conflicte cu implicare juridică pe termen lung. La sfârșitul săptămânii se va contura un final important în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul socio-profesional.


PESTI
La începutul săptămânii se vor evidenția relaţiile parteneriale, mai ales cele din sfera profesională. Dinamismul lor te va încuraja să-ți revelauezi părerile și intențiile atât față de relația cu partenerul de viață, cât și față de relațiile profesionale. Atenție că nu ești în cea mai bună formă, fapt pentru care există tendinţa de a da vina pe ceilalţi. Vor intra în preocupările tale, cheltuielile comune cu alții, cadourile băneşti, moştenirile sau partajele personale și profesionale. Sunt posibile veşti secrete, unele chiar interesante. Finalul săptămânii aduce turnuri importante în planurile privitoare la studii, cercetări, călătorii. Rezervă momente pentru odihnă și discuții amicale cu cei dragi.

http://www.astrocafe.ro

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
03-10-2018, 12:02 PM
Post: #1054
RE: Horoscop saptamanal
10-16 Martie 2018

BERBEC

In dimineaţa zilei de 10 martie, iniţiative destul de radicale:
Berbecii, mai ales cei nemulţumiţi de felul în care se desfăşoară existenţa sau activitatea lor profesională, vor încerca să-şi schimbe stilul de viaţă sau preocupările în aşa el încât să apară într-o lumină mai bună, care să le pună în valoare calităţile ori măcar să fie mulţumiţi de evoluţia lor. Planetele personale care le traversează casa I a personalităţii constituie un veritabil motor în toate demersurile lor. Pe 10 martie, Jupiter va intra în mişcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până la jumătatea lunii iulie a.c. şi care îşi va pune amprenta pe felul în care vor aborda ideea unui câştig material. în cele mai multe cazuri, va fi vorba de o revizuire a atitudinii anterioare, mai ales în contextul unor eşecuri sau atenţionări care le indică riscuri şi sancţiuni posibile. între 10 martie, după ora 11.52, şi 13 martie, la miezul nopţii, cramponare de o funcţie sau de un statut ameninţat de critici şi conflicte. între 13 martie, după ora 0.45, şi dimineaţa zilei de 15 martie, posibile informaţii surprinzătoare privitoare la prietenii lor. între 15 martie, după ora 12.12, şi 16 martie, preocupările legate de persoana lor le acaparează întreaga atenţie, Berbecii concentrându-se pe un univers de gânduri, trăiri şi simţiri în dorinţa de a limpezi o situaţie sau de a se lămuri într-o chestiune cu puternic impact afectiv asupra lor. în prima parte a săptămânii. Uranus.în tranzit prin Berbec, va face un trigon cu Marte, ultimul pentru următorii optzeci şi patru de ani, pe direcţia caselor l/IX, ceea ce unora le poate da un fel de “frison” în faţa viitorului de ale cărui provocări se tem. Nota generală a săptămânii va fi dată de dorinţa de a-şi găsi calmul şi stabilitatea interioară. Atenţie la iniţiativele nu tocmai inspirate din prejma zilei de 16 martie.


TAUR

In dimineaţa zilei de 10 martie, dorinţa de a intra în legalitate cu privire la un bun patrimonial ori de a obţine, pe cale oficială, un beneficiu bănesc (ajutor, scutire, bursă, sponsorizare). în urma unei analize atente, Taurii vor ajunge la concluzia că trebuie să renunţe la unele principii de viaţă, iar pe altele trebuie să le adapteze vremurilor în care trăiesc, cu întregul lor cortegiu de noutăţi şi schimbări. Pe 10 martie, Jupiter va intra în mişcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până la jumătatea lunii iulie a.c. creând numeroase ipostaze în care nativii vor fi obligaţi să retracteze promisiunile făcute, să-şi reformuleze ofertele şi să şi revizuiască disponibilitatea de a accepta nişte propuneri care le vor apărea, de-acum încolo, derizorii sau defavorabile. Complicaţii şi conflicte mocnite, rivalităţi şi duşmănii ascunse se vor coagula, în acest răstimp, în relaţiile parteneriale. Risc de trădări şi răzbunări în plan conjugal. între 10 martie, după ora 11.52, şi începutul zilei de 13 martie, efort de luciditate şi onestitate. Vechile ataşamente vor fi trecute prin sita deasă a principiilor de la care Taurii nu vor să se abată. între 13 martie, după ora 0.45, şi dimineaţa zilei de 15 martie, surprize legate de carieră, de postura lor publică; mici încercări care vizează notorietatea sau succesul profesional. între 15 martie, după ora 12.12, şi 16 martie, Taurii vor simţi nevoia să fie alături de prietenii lângă care se simt bine sau să se sfătuiască cu persoanele în care au încredere. Nota generală a săptămânii va fi dată de influxurile planetelor care traversează casa a XIl-a, controlată de zodia Berbecului, şi care vor introduce o notă aparte de agitaţie sau nelinişte cu impact trecător nu doar asupra stării lor de spirit, ci şi asupra fiziologiei organelor de simţ situate în zona capului.


GEMENI

In dimineaţa zilei de 10 martie, nervoşi sau scoşi din sărite, Gemenii vor avea chef de ceartă şi vor exagera situaţiile nesemnificative, făcând mare caz de un gest sau de afirmaţia unui partener. Dacă în plan familial aceste stări pot fi depăşite cu uşurinţă, în relaţiile oficiale sau de afaceri ele vor fi mai greu tolerate de cei vizaţi. Pe 10 martie, Jupiter va intra în mişcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până la jumătatea lunii iulie a.c. Contextul nu va fi satisfăcător pentru muncă, raporturi interumane şi salarizare. Se pot naşte situaţii ambigui, greu de redresat, animozităţi greu de explicat, antipatii între colegi. Din punctul de vedere al sănătăţii, Marele Benefic va fi restrâns drastic în capacitatea lui proiectivă. Vor fi puse la încercare organele şi stările fiziologice legate de aparatul urinar şi genital, în principal şi, secundar, sistemul endocrin şi cel imunitar, tot el fiind responsabil poate şi de nevoia de a se repeta o intervenţie chirurgicală care nu a fost corect efectuată iniţial sau care s-a complicat cu infecţii. între 10 martie, după ora 11.52, şi 13 martie, la miezul nopţii, Gemenii vor avea impresia că pot pierde un bun sau echilibrul material din cauza unor situaţii neprevăzute. îşi vor face strategii de moment care nu vor putea fi puse în practică pentru că o serie de constrângeri reale le vor impune alte soluţii, adecvate contextului în care trăiesc. între 13 martie, după ora 0.45, şi dimineaţa zilei de 15 martie, va fi nevoie de prudenţă şi măsură pentru ca Gemenii să nu pună în practică ideile extravagante care le trec prin minte. între 15 martie, după ora 12.12, şi 16 martie, unii ar putea avea succes, bucurându-se de aplauze, felicitări, admiraţie, consideraţie, preţuire sau încredere pentru valoarea lor personală sau pentru importanţa muncii depuse. întâlniri cu prietenii, dialoguri aprinse, controverse.


RAC
In dimineaţa zilei de 10 martie,Racii ar putea fi nevoiţi să rezolve o chestiune oficială care decurge din specificul activităţii depuse la locul de muncă (angajare, transfer, concurs, numire). Într-o altă direcţie de viaţă, e bine ca aceştia să nu exagereze în privinţa exerciţiilor corporale (tratament, întreţinere, antrenament) propunându-şi haremuri nerealiste. Risc de tăieturi şi răniri cu pierdere de sânge, accidente de muncă sau în gospodărie provocate de un aparat defect sau de un instrument prost mânuit. Pe 10 martie Jupiter, va intra în mişcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până la jumătatea lunii iulie a.c. Specificul acestui tranzit le va modifica în chip dezagreabil trăirile, sentimentele, dorinţele şi reacţiile. Nota generală va fi de supărare, de revoltă, de deznădejde sau de mâhnire profundă. Multe relaţii afective vor fi puse la încercare. Şi activitatea de creaţie sau de interpretare va fi influenţată de aceste influxuri, care vor sădi în mintea artiştilor nemulţumirea şi neîncrederea în valoarea sau în talentul lor. între 10 martie, după ora 11.52, şi 13 martie, la miezul nopţii, relaţiile parteneriale vor fi încordate şi dificile; dialogurile vor fi anevoioase, împiedicându-i pe parteneri să ajungă la o soluţie avantajoasă ambelor părţi. între 13 martie, după ora 0.45, şi dimineaţa zilei de 15 martie, trăiri ciudate, senzaţii stranii, presimţiri cu privire la starea lor materială. între 15 martie, după ora 12.12, şi 16 martie, etapă mai relaxată în care nativii vor avea disponibilitatea interioară necesară pentru visare, meditaţie, preocupări culturale sau activităţi legate de instrucţie, educaţie, trăire religioasă, satisfacţie culturală, vocaţie profesională. Moment bun pentru dezvoltarea unor proiecte majore care au nevoie de elan şi fantezie creatoare, de mobilitate spirituală. Asumarea unor posturi riscante în public.


LEU
In dimineaţa zilei de 10 martie, aventuri cu “scântei”, “foc la inimă”, suflet pus pe jar; efervescenţă creatoare în plan artistic şi interpretativ, şansa de a obţine un succes sportiv (câştigarea unei întreceri, doborârea unui record) printr-o mobilizare fizică şi psihică excepţională. Pe 10 martie, Jupiter va intra în mişcare aparent retrogradă şi, din acest moment, până la jumătatea lunii iulie a.c., sectorul casei, al regimului imobiliar şi al proprietăţilor ori al averii, al relaţiilor de familie va fi o permanentă sursă de ngrijorare, recalibrare sau schimbare a strategiei, în funcţie de interesul care îi motivează. Nota generală va fi de stres, de teama de a nu compromite un statut sau o relaţie. între 10 martie, după ora 11.52, şi 13 martie, la miezul nopţii, organismul lor nu va răspunde corect la comenzi, de unde şi nevoia nativilor să recurgă la stimulente pentru a face faţă unei situaţii care le solicită atenţia, energia, răbdarea, calmul sau luciditatea. între 13 martie, după ora 0.45, şi dimineaţa zilei de 15 martie, mici surprize făcute de partenerul de viaţă, de proiect, de afaceri ori chiar de rivali şi de duşmani. Efort de a găsi o ieşire din impasul unei conjuncturi de moment. între 15 martie, după ora 12.12, şi 16 martie, bucurie provocată de finalul fericit al unui litigiu sau al unei dezbateri (succesorale, parteneriale, partaj) cu miză patrimonială. Posibile cadouri şi atenţii care fac plăcere nativului. Leii pot intra în posesia unui obiect îndelung râvnit graţie generozităţii cuiva. Energie interioară calată pe scopuri importante, pe proiecte majore cărora nativii trebuie să le dea viaţă, ocupându-se de chestiunile mărunte, de “bucătăria” sau de contactele umane necesare pentru a duce un plan personal de viaţă la îndeplinire (educaţie, profesie, carieră, succes). Moment al eficienţei organizatorice.


FECIOARA

In dimineaţa zilei de 10 martie, nu în toate familiile celor născuţi în Fecioară se va instala discordia, dar acolo unde se vor naşte disensiuni, ele vor căpăta aspectul disputelor verbale. Din punct de vedere astral va fi şi ultima bătălie care va încinge spiritele în următorii doi ani. Pe 10 martie, Jupiter va intra în mişcare aparent retrogradă până la jumătatea lunii iulie a.c., ceea ce va greva casa comunicării de buna înţelegere
necesară între nativ şi fraţi, vecini, cunoscuţii ocazionali. Tranzitul ar mai putea fi responsabil, de la caz la caz, de naşterea unor duşmănii, de înţelegerea eronată a unei teme sau de abordarea neinspirată a unei persoane care se va întoarce în chip periculos împotriva nativului, de eşecul la examene, de acuzaţiile mincinoase cărora le-ar putea cădea victimă Fecioarele, de drumurile asociate cu pericole, pierderi, furturi sau ghinioane. între 10 martie, după ora 11.52, şi 13 martie, unii vor simţi nevoia să ia distanţă faţă de persoanele de care sunt legaţi prin sentimente puternice, pentru a gândi, liberi de constrângerile afective, asupra unei decizii şi pentru a rămâne lucizi şi obiectivi. între 13 martie, după ora 0.45, şi dimineaţa zilei de 15 martie, la serviciu “zboară veşti contradictorii/se-ntretaie ştirile…” Scurte momente de indispoziţie organică de natură neuro-vegetativă, nervoasă, cardio-vasculară sau circulatorie. între 15 martie, după ora 12.12, şi 16 martie, tendinţe împăciuitoare, dorinţa de a reinstaura calmul şi înţelegerea în relaţiile parteneriale, mai ales în cele conjugale. Şansă – care va continua pe 17 şi, parţial, pe 18 martie – de a câştiga un proces sau de a beneficia de întorsătura favorabilă a unui litigiu (anchetă, cercetare). O împăcare spectaculoasă nu este de exclusă. Mici (mari?) ambiţii materiale; interes manifestat insistent faţă de un posibil câştig material.


BALANTA

In dimineaţa zilei de 10 martie, întâlniri şi discuţii oficiale sau cu funcţionarii statutului.
Deplasări făcute cu scopul de a obţine aprobări şi înscrisuri; corespondenţă cu instituţii din străinătate. Unii nativi se pot prezenta în faţa comisiilor de verificare, aprobare, atestare, validare a cunoştinţelor profesionale sau ale unui statut profesional. Pe 10 martie, Jupiter va intra, până la jumătatea lunii iulie a.c., în mişcare aparent retrogradă şi va patrona schimbări în regimul banilor câştigaţi din muncă proprie. Direcţia nu va fi una a sporului, a rezolvărilor fericite, ci a încurcăturilor, a confuziei, a răstălmăcirii legilor financiare sau economice în defavoarea nativilor. De aici şi posibilitatea ca aceştia să iniţieze gesturi reparatorii sau recuperatorii. Sectorul predilect unde se vor produce aceste nereguli şi, respectiv, acţiunile lor revendicative va fi legat de locul de muncă. Atragem atenţia că, pentru moment, relaţia muncă/bani este (încă) una normală, dar, la o cercetare mai atentă, Balanţele ar putea identifica una sau mai multe nereguli care au fost trecute cu vederea din necunoaşterea legii sau ignorate din cauza propriei lor neglijenţe. între 10 martie, după ora 11.52, şi 13 martie, la miezul nopţii, dispute familiale, bazate pe clasica relaţie conflictuală soacră/noră, socru/ginere. Este momentul escaladării conflictelor, acuzaţii şi afirmaţii exagerate, de-o parte şi de alta. între 13 martie, după ora 0.45, şi dimineaţa zilei de 15 martie, idei nostime; Balanţele vor face glume şi surprize plăcute celor dragi, între 15 martie, după ora 12.12, şi 16 martie, beneficiu din categoria primă, bonificaţie primită din partea conducerii instituţiei unde activează Balanţele. Stare bună psihică, premise pentru o refacere fizică cu ajutorul terapiilor alternative sau naturale.


SCORPION

In dimineaţa zilei de 10 martie, chestiunile cotidiene urgente îi vor obliga pe nativi să alerge de colo-colo pentru obţine aprobări, pentru a depune documente. Uneori, va fi vorba de chestiunile băneşti curente, alteori, va fi vorba de rapida rezolvare a obţinerii unui nou loc de muncă, motiv pentru care se pot prezenta la audieri, interviuri, discuţii de principiu ori doar pentru completarea şi depunerea unui dosar în vederea angajării. Pe 10 martie, Jupiter va intra în mişcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până la jumătatea lunii iulie a.c. Evenimentul va avea un ecou puternic asupra existenţei, pentru că tranzitul jupiterian are loc în casa I a personalităţii Scorpionilor, care vor fi, astfel, obligaţi să treacă prin momente de cumpănă. Unele evenimente se vor ţese în jurul persoanei lor, alteori, ar putea fi vorba de motivaţii exterioare (funcţie, imagine publică) sau de răspundere şi echilibru familial, ceea ce va presupune un efort major din partea nativilor, care trebuie să facă faţă unui tip de provocare existenţială pe care l-au mai trăit doar de câteva ori. Cei care au acum în jur de 60 de ani au trăit un context asemănător de cinci ori doar că atunci când s-a produs prima întoarcere jupiteriană, ei erau copii şi nu au putut acumula o lecţie de viaţă semnificativă, care să le servească acum drept exemplu orientativ. între 10 martie, după ora 11.52, şi 13 martie, la miezul nopţii, disponibilitate minimă pentru un dialog sincer şi deschis. Atitudine circumspectă. Intre 13 martie, după ora 0.45, şi dimineaţa zilei de 15 martie, stres familial, surprize neplăcute domestice sau locative. între 15 martie, după ora 12.12, şi 16 martie, cei tineri se vor lăsa cuprinşi de dor, melancolie, duioşie, evadare sentimentală; afectivitate dorită, căutată, cultivată, gustată din plin.


SAGETATOR
In dimineaţa zilei de 10 martie, bună dispoziţie. Pe 10 martie, Jupiter va intra în mişcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până la jumătatea lunii iulie a.c. Dintre toate zodiile, traseul Marelui Benefic îi va afecta pe Săgetători în cea mai mică măsură, pentru că el va tranzita casa a Xll-a, oferindu-le nativilor motive de cufundare în subconştient, răscolindu-le amintirile şi memoria afectivă prin reactivarea unor secvenţe de viaţă dureroase, dezagreabile sau dezamăgitoare. Totuşi, persoanele mature, solide psihic, nu vor respinge experienţa acestor retrăiri, pentru că astfel vor avea posibilitatea să analizeze cu maturitate greşelile din tinereţe. în cazul altor persoane, el poate scoate la iveală şubrezeniile înscrise în codul lor genetic, declanşând, prin simptome mai vagi sau mai explicite, o afecţiune organică. Pentru mulţi alţii însă, etapa va trece fără nici o consecinţă concretă. între 10 martie, după ora 11.52, şi începutul zilei de 13 martie, preocupări financiare pe direcţia unei bune administrări a banilor şi, eventual, a realizării unor economii. între 13 martie, după ora 0.45, şi dimineaţa zilei de 15 martie, situaţii inedite (conversaţii, întâlniri, veşti, deplasări neprogramate). între 15 martie, după ora 12.12, şi 16 martie, posibilă ameliorare a relaţiilor tensionate dintre nativi şi familia din care provin; stare de bine, de mulţumire oferită de confortul şi avantajele unei locuinţe noi sau de curând amenajate în funcţie de nevoile nativului. Dinamică va fi relaţia Marte/Uranus, care vor realiza ultima lor relaţie armonică (trigon la grad perfect) pe direcţia Săgetătore/Berbec, pentru următorii optzeci şi patru de ani, angajând casa a V-a a relaţiilor sentimentale într-o cavalcadă afectivă, oferindu-le celor maturi posibilitatea să întâlnească şi să trăiască clipe unice şi experienţe speciale.


CAPRICORN

In dimineaţa zilei de 10 martie, mobilizare interioară în vederea găsirii unei soluţii logice, corecte, legale la o problemă legată de casă, patrimoniu, familie, care conţine destule necunoscute şi care le poate oferi surprize. Pe 10 martie, Jupiter va intra în mişcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până la jumătatea lunii iulie a.c. Traseul Marelui Benefic prin casa a Xl-a a prietenilor nu a fost, până acum, unul senzaţional sau, în măsura în care el a permis, totuşi, o rezolvare prin sprijin şi solidaritate amicală, el a lăsat deschisă uşa unor sentimente şi atitudini negative sau profitoare. Poate că nu toată lumea s-a confruntat cu ele până acum, dar nu e timpul trecut, mai ales că mecanismul retrogradării presupune o atenuare, până la blocare, a calităţilor jupi- teriene. De aceea, până la proba contrarie, Capricornii trebuie să păstreze prudenţa faţă de apropiaţii lor. între 10 martie, după ora 11.52, şi începutul zilei de 13 martie, perioadă marcată de răbdare, capacitate de observare corectă a detaliilor. Nativii pot face calcule şi planuri de viaţă raţionale, fără concesii sau sentimentalisme şi slăbiciuni omeneşti. între 13 martie, după ora 0.45, şi dimineaţa zilei de 15 martie, stare de stres material şi de iritabilitate. între 15 martie, după ora 12.12, şi 16 martie, unii nativi pot avea o conversaţie utilă, liniştitoare cu o rudă (în principal, frate sau soră) sau cu un cunoscut cu care se întâlnesc pe aceiaşi lungime de undă a reprezentărilor despre lume şi evenimente, dar pot avea parte şi de un dialog constructiv în care, persoane străine, din postura lor oficială, le vor da asigurări cu privire la posibila rezolvarea a problemei care le stă la inimă. Vizită plăcută, scurtă excursie relaxantă. Atenţie, întreaga săptămână, la şansa unei propuneri insolite care nu trebuie nici ignorată, nici respinsă.


VARSATOR
In dimineaţa zilei de 10 martie, cel mai important context sugerat de tranzitele momentului s-ar putea să nu-i privească pe toţi nativii, dar unii s-ar putea implica în activităţi cu caracter oficial patronate de structuri organizate (asociaţii, cluburi, fundaţii, colective de iniţiativă). Nota comună a acestor activităţi este solidaritatea, filantropia, generozitatea şi dorinţa de a fi utili semenilor, dorinţa de a face bine, de a servi principiile nobile sau legale şi morale într-un domeniu de viaţă. Pe 10 martie, Jupiter va intra în mişcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până la jumătatea lunii iulie a.c. Despre pericolele pe care le implică radicalismul, profunzimea şi vocaţia de destin a prezenţei planetei Jupiter, în Scorpion, am vorbit deseori, de când Marele Benefic şi-a început tranzitul prin casa a X-a a cerului de naştere al acestor nativi. Intrarea într-un nou registru astral al acestei planete nu poate să rămână fără consecinţe în planul profesiei, al notorietăţii, al ridicării în rang prin valorificarea calităţilor personale. Doar că, de astă dată, Vărsătorii s-ar putea confrunta cu piedici majore, cu întorsături dramatice de statut, cu opţiuni şi decizii costisitoare prin renunţările pe care vor trebui să le accepte pentru a deschide drum unui ideal sau unei oportunităţii. Partea bună este că, timp de patru luni şi jumătate, de acum încolo, ei vor putea corecta erorile şi neîmplinirile acestui tranzit început în toamna anului 2017. între 10 martie, după ora 11.52, şi 13 martie, tendinţă de izolare, de însingurare şi introspecţie. între 13 martie, după ora 0.45, şi dimineaţa zilei de 15 martie, etapă mai vioaie: Vărsătorii se vor simţi în formă şi vor da curs ademenirilor cotidiene. între 15 martie, după ora 12.12, şi 16 martie, posibil moment plăcut, confortabil sau lămuritor din punct de vedere financiar.


PESTI
In dimineaţa zilei de 10 martie, impulsurile puternice îi fac pe unii Peşti să-şi construiască cu mare entuziasm un drum al succesului, al debutului, al afirmării, al notorietăţii, în funcţie de vârstă şi vocaţie. Posibilă victorie personală într-o confruntare profesională ale cărei graniţe sunt depăşite de miza, importanţa publică sau impactul social. Pe 10 martie, Jupiter va intra în mişcare aparent retrogradă, postură astrală în careva rămâne până la jumătatea lunii iulie a.c. în felul acesta, casa a IX-a va fi încercată de îndoielile şi fisurile care se vor crea într-un sistem al reprezentărilor superioare despre lume şi viaţă, al convingerilor religioase, al modelelor culturale, al reperelor spirituale. Peştii vor dori să ştie, cu orice preţ, adică chiar cu preţul dezamăgirii, adevărul, esenţa lucrurilor despre ei, în primul rând, şi, apoi, despre univers; fiecare, după puterile lui. între 10 martie, după ora 11.52, şi 13 martie, la miezul nopţii, dezinteres şi indiferenţă faţă de prieteni şi preocupările acelora. între 13 martie, după ora 0.45, şi dimineaţa zilei de 15 martie, tremur interior provocat de o stare acută de conştiinţă care le atrage atenţia că trăiesc vremuri importante. între 15 martie, după ora 12.12, şi 16 martie, moment de graţie născut din influenţa Lunii care va traversa semnul Peştilor, sporindu-le farmecul şi calităţile intuitive ori expresivitatea în orice fapt de viaţă şi care le pregăteşte, imediat după miezul nopţii de 16 spre 17 martie, experienţa Lunii Noi în Peşti care le va permite sa deschidă un circuit nou de preocupări şi premise pentru următorul an. Teoretic, patronajul astral al banilor obţinuţi din muncă proprie, este profitabil; fără a fi vorba de mari câştiguri, sunt de apreciat şi micile rezolvări financiare pentru care vor trebui să “alerge” însă puţin.

http://www.horoscop-urania.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
03-12-2018, 12:38 PM
Post: #1055
RE: Horoscop saptamanal
12 - 18 martie 2018

BERBEC

Ești preocupat de cariera profesională şi de imaginea ta în ochii celorlalți la începtul acestei săptămâni. Fii prudent în relațiile cu șefii, pentru că unii vor încerca să te încurce prin întrebări-capcană. Însă prin situațiile ivite vei putea soluţiona conflicte vechi. Pe 14 și 15 Martie este rost de sfaturi și îndrumări utile din partea prietenilor sau a persoanelor din mediul profesional alături de care ești implicat în activități sau proiecte profesionale. Fii prudent și nu te lăsa în totalitate pe mâna altora. Finalul săptămânii este potrivit odihnei și relaxării în natură, alături de cei dragi.


TAUR

Săptămâna debutează cu aspecte legate de călătorii, dar apar și discuții sau întâlniri cu persoanele străine sau cu cele aflate în străinătate. Schimbul de idei, aflarea unor informații prețioase te vor face să-ți revizuiești sistemul valorilor morale și spirituale. Însă discerne atent ce anume introduci în noua ta filozofie de viață. Totodată va apărea și dorința de a comenta pe teme diverse. Planificarea unei călătorii îndepărtate sau a unor studii pe termen lung sunt binevenite. În plan profesional apar situații urgente cărora trebuie să le faci față. La sfârşitul săptămânii recomandabile sunt activitățile comune cu prietenii.


GEMENI
Chestiunile băneşti şi moştenirile sunt în atenţia ta în primele zile ale săptămânii. Achită datorii, informează-te cu privire la sporirea economiilor sau discută cu cei apropiați despre posibilități noi de câștig. Zilele de 14 și 15 Martie sunt potrivite pentru a viziona un film bun, o piesă de teatru sau pentru discuții elevate cu persoane aflate pe aceeași lungime de undă cu tine. Călătoriile și îmbogățirea bagajului tău educațional reprezintă teme importante și ușor de realizat în viitorul apropiat. Sfârșitul săptămânii aduce situaţii dinamice în plan socio-profesional. Relaţiile sociale vor cunoaşte turnuri noi, foarte dinamice. Prudență, discernământ, răbdare!


RAC
Începutul săptămânii este destul de tensionat în plan profesional. Relaţiile parteneriale sunt în prim plan, lucrul în echipă este la ordinea zilelor, dar se pare că îți este dificil să te concetrezi pe ceea ce ai de făcut sau pe dialogurile cu ceilalţi. Pe 14 și 15 Martie sunt posibile veşti legate de chestiuni băneşti sau moşteniri. Este posibil să primești recompense sau să se rezolve datorii vechi. Evită cheltuielile nefondate! Rezervă momente și pentru relaxare, plimbări în aer liber sau discuții amicale cu cei dragi. Finalul săptămânii îți aduc vești importante despre călătorii sau despre faptul că este nevoie să-ți îmbunătățești competențele profesionale.


LEU
Primele zile ale săptămânii aduc multă forfotă în segmentul muncii, de aceea fii prudent și ocup-te serios de sarcinile tale de lucru. Relațiile colegiale sunt tensionate și puțin probabil să primești sprijin de la alții. Sănătatea va da semne deosebite și este bine să le iei în calcul. Sunt vizate sistemul osos, articular, sistemul digestiv, stomacul, pieptul. Îngrijește-te și alternează corespunzător munca cu odihna. Pe 14 și 15 Martie sunt posibile situaţii dinamice în relaţiile sociale, dar cu prudenţă şi răbdare le vei depăşi cu bine. Weekend-ul vine cu aspecte legate de bani, bunuri de valoare, moşteniri sau partaje. Atenţie la informaţiile primite în acest sens!


FECIOARA

Relațiile cu cei dragi te solicită mult, însă sunt zile bune la începutul săptămânii pentru a lămuri chestiuni vechi și pentru a pune la punct planuri noi fie pentru distracții, fie pentru activități comune de genul hobby. În următoarele zile te pui pe treabă, implicându-te cu spor în activităţile specifice locului de muncă. Sănătatea este destul de încercată, astfel că ar fi bine să te menajezi și să adopți un ritm de viață și activitate cât mai sănătos și potrivit constituției tale. Finalul săptămânii aduce mare zarvă în relaţiile parteneriale. Reconsiderarea propriilor repere în viaţă și a oamenilor cărora le acorzi încredere, ar fi binevenită.


BALANTA
Activităţile domestice şi relaţiile cu membrii familiei sunt preocupările importante de la începutul acestei săptămâni. Ambianța familială este destul de tensionată, dar cu farmecul tău nativ poți restabili armonia și echilibrul în viața ta și a celor dragi. Există persoane în preajma ta care au nevoie de sprijinul și sfaturile tale pertinente. Weekend-ul aduce pe de o parte probleme de sănătate, iar pe de altă parte, treburi profesionale sau personale ce trebuie rezolvate cât mai repede. Sunt posibile situații controversate la locul de muncă, de aceea fii vigilant și menține ritmul cu ceea ce se petrece în această zonă a vieții cotidiene.


SCORPION
Ești vorbăreț la începutul săptămânii, ceea ce spui este important, astfel că se vor aduna mulți în preajma ta. Unii sunt sceptici vizavi de pledoariile tale. Totuși ar fi bine să vorbești direct, la obiect și mai ales oferă sfaturi numai la cererea expresă a celorlalți. Sunt posibile multe călătorii pe distanțe scurte sau participarea la cursuri, seminarii, dezbateri personale sau profesionale. Finalul săptămânii aduce răscoliri emoţionale, amintiri neplăcute legate de foste iubiri sau de copii. Însă cu toate acestea vei simți în paralel și un soi de eliberare sufletească. Relaxarea pe malul apelor, aerul curat și compania celor dragi sunt remedii excelente.


SAGETATOR
Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta, lucru foarte bun, dacă te focalizezi pe scopuri importante și de durată. Strălucirea pe care o emani va atrage în preajma ta admiratori, dar și personaje curioase, care până la urmă îți vor pune bețe în roate dacă le acorzi prea multă încredere. Zilele de 14 și 15 Martie se remarcă prin dialoguri și întâlniri cu persoanele apropiate. Roiește multă lume în preajma ta, iar informațiile aflate îți vor fi de folos la momentul potrivit. La finalul săptămânii, odihnește-te acasă, alături de familie. Demarează o nouă etapă de viață familială, de aceea fii prezent alături de cei dragi.


CAPRICORN
Ești gânditor și destul de retras la începutul săptămânii. Controlează-ți atitudinea, pentru că astfel relațiile cu ceilalți se vor desfășura anost și în detrimental tău. Sănătatea rămâne vizată, putând interveni consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale. Evită intervalul 12 – 14 Martie pentru demersuri medicale! Până la urmă, tu îți ești cel mai bun prieten și terapeut, iar acum sunt momente bune de a folosi aceste atribute. Apar și preocupări legate de bani. Sunt posibile situaţii conflictuale la locul de muncă vizavi de drepturile tale salariale. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat.


VARSATOR
Săptămâna debutează cu stări interioare controversate, astfel că reacțiile tale vizavi de ceilalți și de evenimentele în care ești implicat sunt pe măsură. Ocupă-te de treburi ușoare, iar la nevoie cere sprijinul celor dragi și de încredere. Relațiile de prietenie nu mai sunt ce au fost, iar acum vei primi dovezi clare asupra celor pe are îi considerai prieteni până nu demult. Sănătatea este vulnerabilă în zilele de 12,13 și 14 Martie. Un plan medical de îmbunătățire a stării de sănătate a organsimului ar fi de mare folos. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Noutăți financiare de anvergură!


PESTI

Ești înconjurat de prieteni în primele zile ale săptămânii, care te vor ajuta să descâlcești ițele din segmentul profesional. Totuși, unii sunt nesinceri și vor doar să epateze în fața ta. Cântărește bine cele spuse de alții și hotărăște doar tu cu tine ce vei face mai departe. Pe 14 și 15 Martie te vei retrage în apele tale caracteristice, abordând dictonul tăcerea e de aur. Dorința de a medita în taină la treburile tale este mare și ușor de realizat. Sunt posibile stări interioare neplăcute, dar sunt pasagere. Spre sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, revenind cu succes în mijlocul celor dragi. Odihnește-te mai mult!


http://www.astrocafe.ro

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
03-13-2018, 11:36 AM
Post: #1056
RE: Horoscop saptamanal
12-18 martie 2018


Ideea astrologică de bază a săptămânii

Săptămâna aceasta iese în evidență prin fenomenul de Lună Nouă din semnul Peștilor care se perfectează sâmbăta aceasta. Așa se face că ne așteaptă o săptămână, ba chiar două, în care trebuie să dăm dovadă de empatie, compasiune și capacitate de a face compromisuri, fiind recompensați pentru toate acestea cu o doză dublă de creativitate, imaginație și intuiție.

BERBEC


Sănătate


Luna Nouă de sâmbătă se formează tocmai în casa subconștientului din horoscopul tău general, semn că dacă te dedici meditației și introspecției săptămâna aceasta, s-ar putea dechide o poartă pân-acum ferecată către universul tău interior. Nu-i exclus astfel să ai parte de tot felul de vise și déjà-vu-uri care la-nceput ți-ar putea părea ciudate, dar care capătă sens încetul cu încetul.

Bani și carieră


Luna Nouă de sâmbătă îți face simțită energia și în sectorul muncii din horoscopul tău genersl, ceea ce-nseamnă că te-ai putea pomeni cu situații cel puțin derutante pe frontul muncii săptămâna aceasta. Indicat ar ca în jurul zilei de vineri să nu faci investiții consistente în proiecte de grup, planuri de viitor sau idei de afaceri ale unor prieteni care nu prezintă garanții.

Familie și cuplu


De fel, nu ești o persoană prea romantică, dar Luna Nouă de sâmbătă te-ar putea face destul de siropos/oasă săptămâna aceasta, mai ales pentru că gândul s-ar putea să te poarte adesea la momentele frumoase trăite alături de partener și pe care ți-ai dori să le întreci cândva zilele acestea. Surpinde-l pe cel drag cu un gest tandru și arată-i că poți fi atent/ă la astfel de lucruri.


TAUR

Sănătate

După ce perfectează aspectul de Lună Nouă, aceasta trece în semnul Berbecului căruia-i corespunde casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt ce denotă că deși nu-ți ieși prea ușor din pepeni, s-ar putea ca miercuri și/sau joi să te enerveze aproape orice. Realizează că nu-i decât atmosfera astrală de vină și nu ai motive suficient de întemeiate să fii impulsiv/ă.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă se desăvârșește în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, indicându-ți că acestea ar fi aspectele care ar trebui să te preocupe săptămâna aceasta. Nu-i exclus deci să-ți setezi noi obiective pe termen mai lung sau mai scurt ori să-ți vină o idee de afacere pe care s-o derulezi cu niște prieteni. Așterne-o pe o foaie și contureaz-o în termeni clari.

Familie și cuplu

Aceeași casă care adăpostește Luna Nouă de sâmbătă mai simbolizează și viața socială, semn că aceasta ar putea intra într-o nouă etapă cândva săptămâna aceasta. Poate apar fețe noi în cercul tău de prieteni ori te integrezi tu într-un nou anturaj. Oricare ar fi situația, cert este că popularitatea ta ar putea crește văzând cu ochii. Profită de acest prilej și cunoaște oameni noi.


GEMENI

Sănătate

Sâmbăta și duminica pot veni la pachet cu provocări de ordin medical suficient de mari încât să-ți dea peste cap, cel puțin într-o anumită proporție, planurile avute cu ocazia acestui sfârșit de săptămână. Te poți alege cu o durere de spate care nu-ți va permite să fii atât de activ pe cât ți-ai dori ori cu o urticarie pe bază de stres. Încearcă să găsești metode de a face față presiunii.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă se formează fix în casa carierei și a statutului tău social, semn că s-ar putea deschide un nou capitol în viața ta profesională. Dacă ai făcut eforturi să le demonstrezi superiorilor că meriți o promovare, s-ar putea să o primești. În caz contrar, ai putea primi mai multe responsabilități care, onorate cu seriozitate și dăruire, îți pot aduce o funcție mai bună.

Familie și cuplu


După ce perfectează Luna Nouă, aceasta trece pragul casei prietenilor din horoscopul tău general unde rămâne sâmbătă și duminică. Viața ta socială s-ar putea derula zilele acestea pe repede înainte, cunoscând o serie de persoane noi într-un timp foarte scurt care ți-ar putea deveni prieteni chiar mai repede decât atât. Dar gândește-te de două ori cât de multă încredere le oferi.


RAC

ănătate

Luna Nouă de sâmbătă se desăvârșește în casa filozofiei tale de viață, ceea ce-nseamnă că fie aduci unele ajustări necesare sistemului tău de valori, principii și credințe, fie renunți la vechile concepții în favoarea altora noi care se conformează experiențelor de viață trăite pân-acum. Oricare ar fi situația, de săptămâna aceasta încolo vei începe să privești viața dintr-un alt unghi.

Bani și carieră


Aceeași casă care găzduiește Luna Nouă de sâmbătă mai reprezintă și studiile înalte, respectiv călătoriile peste hotare ori la mare distanță casă. Nu-i exclus astfel să ți se propună să mergi în delegație ori să participi la un curs de reconversie profesională/perfecționare continuă. Indiferent de care scenariu ai parte, cert este că te vei alege cu unele lecții profesionale chiar valoroase.

Familie și cuplu


Tot această casă care adăpostește Luna Nouă de sâmbătă mai simbolizează rudele apropiate ale partenerului. Lecția semnului Peștilor în care se formează această lunație este cea a iertării și a empatiei. Deci dacă nu v-ați avut bine dintotdeauna sau de ceva timp încoace, șterge cu buretele ceea ce a fost și fă loc pentru un nou început de dragul persoanei iubite. E-n puterea ta s-o faci.


LEU

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa intimității din horoscopul tău general, sugerându-ți că eventualele probleme de cuplu, atașamente toxice sau faptul că nu-ți asumi propria sexualitate ar putea fi responsabile pentru faptul că nu ești în totalitate fericit/ă cu tine însuți. Acceptă-te așa cum ești, rupe-te de trecut și de oamenii care-ți provoacă durere și nu-ți fie frică de necunoscut.

Bani și carieră


Luna Nouă de sâmbătă ar putea semnala că a venit momentul să clarifici eventualele probleme de încredere sau să găsești o strategie care să pună capăt neînțelegilor pe care le-ai putea avea cu partenerul de viață ori afaceri. Trăinicia relația voastre profesionale și/sau sentimentale depinde de acest lucru și poate chiar și viitorul vostru ține de felul în care manageriați această situație.

Familie și cuplu

Dacă flacăra pasiunii s-a cam domolit sau, dimpotrivă, a ajuns să pârjolească totul în jur pentru c-ați turnat gelozie și posesivitate pe ea, înseamnă că Luna Nouă de sâmbătă încearcă să-ți transmită c-ar fi cazul să faci ceva în privința atmosferei din dormitor. Ațâț-o sau domolește-o dacă aveți tendința să vă rezolvați problemele în pat și nu prin intermediul discuțiilor deschise.


FECIOARA

Sănătate

Mișcările astrelor de săptămâna aceasta și interacțiunile lor unele cu celelalte nu semnalează faptul c-ai putea avea parte de surprize neplăcute pe acest plan. Este nevoie deci de un efort conștient din partea ta să te simți cu adevărat în apele tale, deci caută să te înconjori de persoane care îți ridică starea de spirit și te fac să te simți bine. Nu persista în gânduri negative acum.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă se desăvârșește în casa asociaților, clienților și colaboratorilor din horoscopul tău general, indicându-ți că lucrul cu oamenii ar putea deveni activitatea principală a acestei săptămâni. Dacă sunt confuzi, împrăștiați sau nu știu ce-și doresc, ajută-i să-și facă ordine-n dorințe și gânduri. Cu siguranță vor aprecia mai devreme ori mai târziu sprijinul tău.

Familie și cuplu

Aceeași casă care adăpostește Luna Nouă de sâmbătă mai simbolizează și partenerul de viață, semn că săptămâna aceasta ați putea începe un nou capitol de viață în doi. Nu-i exclus deci ca nativii/ele născuți în acest semn să întâlnească pe cineva special alături de care ar putea construi o relație deosebită. Dar țineți minte că nu trebuie să fiți identici, ci să reușiți să vă completaț


BALANTA

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce-nseamnă că este posibil să nu te afli tocmai în apele tale săptămâna aceasta. Dar cum acest eveniment astral indică un nou început, n-ar fi rău să aduci unele modificări stilului tău de viață și alimentație. Ascultă semnalele trimise de propriul organism și vei fi pe drumul cel bun.

Bani și carieră

Aceeași casă care găzduiește Luna Nouă de sâmbătă mai simbolizează și munca, semn că se anunță o săptămână plină la locul de muncă. Poate n-ar fi rău ca zilele acestea să faci cum îți dictează primul instinct în privința sarcinilor de serviciu care te pun în dificultate. S-ar putea ca intuiția să-ți furnizeze cea mai bună strategie de abordare în ceea ce le privește. Contează pe ea.

Familie și cuplu

După ce formează Luna Nouă, acest astru poposește în casa cuplului, ședere care marchează sâmbăta și duminica. Unele treburi gospodărești nerezolvate sau faptul că părinții tăi se amestecă prea mult în viața voastră de cuplu v-ar putea aduce la cuțite, dar nu-i prea târziu să rezolvați aceste probleme. Burlacii/țele acestei zodii ar putea da peste cineva care să le pună inima pe jar.


SCORPION

Sănătate

După ce desăvârșește Luna Nouă, acest astru ajunge în casa sănătății tale fizice, popas care se-ntinde până duminică. Dacă nu te simți prea grozav zilele acestea, du-te la un consult și evită să-ți pui singur/ă un diagnostic sau să-i lași pe alții să-și dea cu părerea cu privire la simptomele pe care le ai. Nu-i indicat nici să te tratezi singur/ă ori la sfatul celor din jur. Mergi la medic.

Bani și carieră

Primele trei zile ale săptămânii se anunță a fi și cele mai pline de pe planul profesional, dar ține doar de tine să-ți ordonezi treburile în așa fel încât să nu-ți pierzi și ultima fărâmă de energie. Joi și vineri, pot avea loc evenimente care încheagă într-un fel sau altul relația dintre tine și asociați, clienți și colaboratori. Tot atunci sunt favorizate discuțiile în vederea unor astfel de parteneriate.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă se formează în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, semn că relația cu partenerul și/sau cei mici ar putea intra într-o nouă etapă. Lasă-n urmă supărările din trecut, iartă-i și încearcă să te pui mai des în pielea lor. Așa poți înțelege de ce anume reacționează în felul în care o fac și-ți vei da seama cum ar trebui să-i iei ca să te faci înțeles/asă.


SAGETATOR

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa familiei, universul tău interior, indicându-ți că trebuie să te-ntorci la origini pentru a putea evolua mai departe. Cheia dezvoltării tale personale ar putea consta în rezolvarea unor conflicte mai mult sau mai puțin pe față pe care le ai cu părinții tăi. Îngroapă securea războiului și fă loc unui nou început în raport cu înaintașii tăi.

Bani și carieră

Contactul cu oamenii face parte din apanajul primei jumătăți a acestei săptămâni, în timp ce a doua sa parte ești provocat/ă să descoperi cele mai bune metode de a trece peste provocările pe care acestea le implică. De vineri încolo, așteaptă-te ca, pentru o perioadă relativ lungă, să-ți crească mai mult volumul de muncă, dar și să fie nevoie să fii mai productiv/ă decât de obicei.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă se desăvârșește, așa cum am spus, în casa familiei, ceea ce mai spune că liniștea căminului pe care ți l-ai format tu poate depinde și de nivelul de armonie din relația ta cu părinții. Dacă n-ai reușit să-ți întemeiezi o familie deși ai făcut tot ce ți-a stat în putință în acest sens, poate c-ar trebui să-ți faci ordine în ogradă înainte de a face demersuri în această direcție.


CAPRICORN

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se formează în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că feedback-ul celor de lângă tine s-ar putea dovedi de un real ajutor, cel puțin săptămâna aceasta, când vine vorba de a-ți da seama încotro s-o iei pentru a te apropia și mai mult de adevăratul tău potențial. Întâmpină criticile cu brațele deschise și totul va decurge de la sine.

Bani și carieră

Grație sau din cauza Lunii Noi de sâmbătă, te pasc alergătură de colo-colo, telefoane peste telefoane, e-mailuri claie peste grămadă, poate chiar și pitch-uri, ședințe, întâlniri de afaceri importante ori interviuri de angajare. Oricare ar fi situația, citește-ți interlocutorii printre rânduri și vei afla mai multe decât dac-ai sta și le-ai analiza orice cuvințel cu lupa. Crede-n instinct.

Familie și cuplu

Aceeași casă care găzduiește Luna Nouă de sâmbătă mai simbolizează și rudele tale apropiate și vecinii, semn că dacă nu v-ați prea avut la suflet dintotdeauna ori în ultimul timp, acum ar fi momentul ideal să dai uitării animozitățile și s-o luați de la capăt. Nu uita că sângele apă nu se face și că trăiți în aceeași comunitate, ceea ce-nseamnă că este important să v-aveți bine.


VARSATOR

Sănătate

Spune-mi ce anume prețuiești ca să-ți spun cine ești. Acesta pare să fie mesajul Lunii Noi de sâmbătă din casa valorilor. Nu uita că aceste nu sunt doar de ordin material, ci și spiritual, iar dacă nu pui preț pe lucrurile care contează, mai ales săptămâna aceasta, ai putea lua unele decizii aparent neînsemnate pe care poți ajunge să le regreți cândva mai târziu. Gândește-te ce merită.

Bani și carieră


Luna Nouă de sâmbătă ar putea semnala faptul că intri într-o nouă etapă din punct de vedere financiar. Dacă pân-acum n-ai ținut o evidență clară a bugetului tău și ai avut o abordare haotică a banilor, acum este momentul să îndrepți acest lucru. Dar dacă ai ținut până și de ultima lețcaie, fără a-ți permite nici cel mai mic răsfăț, poate ar fi cazul să te relaxezi și să-ți faci un hatâr.

Familie și cuplu


În primele trei zile din săptămână, așteaptă-te la discuții destul de aprinse cu partenerul pe seama banilor. Caută să aplanezi conflictul înainte ca el să-nceapă de-a binelea. De vineri încolo, se mută reflectorul cosmic pe relația de cuplu. Te așteaptă o perioadă de un an și ceva în care relația de cuplu poate evolua mai mult decât te-ai aștepta. Burlacii/țele își pot găsi partenerul potrivit.


PESTI

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se formează tocmai în zodia nașterii tale care este totodată și casa vitalității tale. Așadar, fie te simți plin de energie săptămâna aceasta, fie ești complet lipsit/ă de vlagă. Indiferent de care parte a baricadei de afli, dozează-ți atent resursele și nu te suprasolicita. La fel de important este să nu-ți disipezi forțele în mai multe direcții în același timp.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă îți oferă un avantaj pe frontul muncii. Asociaților, clienților și colaboratorilor le-ar putea lipsi viziunea artistică, preocupându-se prea mult de partea practică și de detalii. Aici poți face tu diferența, oferindu-le o altă viziune asupra chestiunilor de pe ordinea de zi. Joacă-ți cărțile bine și nu se știe de unde sare iepurele. Ai putea impresiona pe cine trebuie.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă te face de-a dreptul irezistibil/ă, deci n-ar trebui să te mire faptul că femeile/bărbații îți oferă mai multă atenție decât de obicei. Acest lucru ar putea fi o problemă dacă există cineva deja în viața ta, dar dacă ești single, nu mai aștepta și dă frâu liber flirturilor și întâlnirilor romantice. Ești cât se poate de aproape de cineva cu totul special.

Anca Simina Martin

http://www.astrodex.ro

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
03-17-2018, 04:37 PM
Post: #1057
RE: Horoscop saptamanal
17-23 Martie 2018


BERBEC

Pe 17 martie, nativii vor simţi nevoia să se odihnească, să se extragă din tumultul vieţii de fiecare zi şi să se izoleze de factorii de stres cotidieni. în această zi, la ora 15:11, va avea loc Luna Nouă în Peşti, ceea ce îi va aduce în situaţia de a evalua sau reevalua o ipostază afectiv. Unii vor dori să afle dacă ceea ce simt ei pentru o persoană sau ataşamentul faţă de o idee, un proiect, o situaţie în evoluţie este legitim, are vreun rost sau dacă, la capătul acestui drum, există premisa vreunui câştig material, moral, social. Moment al unor posibile concesii sau slăbiciuni sufleteşti de scurtă durată. între 17 martie, după ora 20:57, şi începutul zilei de 19 martie, sectorul vieţii personale se încarcă cu influenţe astrale. Zodia Berbecului va fi tranzitată de patru planete care vor imprima o dinamică specială casei I a acestor nativi. Aceştia se vor simţi plini de energie, se vor mobiliza repede, se vor entuziasma ori de câte ori vor fi solicitaţi să se alăture unui grup de iniţiativă pentru că astfel, cred ei, îşi vor putea etala un talent, vor putea demonstra nivelul pregătirii lor teoretice sau practice, îşi vor lărgi orizontul de cunoaştere prin experienţe noi şi,în general, îşi vor dori să trăiască aventuri şi situaţii de viaţă incitante. între 19 martie, după ora 3:07, şi dimineaţa zilei de 22 martie, nemulţumiri sau îngrijorări din cauza unor evenimente dezavantajante în plan fi- nanciar/salarial. Pe 20 martie, ia ora 18:16, Soarele va intra în zodia Berbecului şi astfel va aduce un impuls astral esenţial pentru următoarele treizeci de zile, cât va dura tranzitul acestui astru prin zodia lor natală. Moment bun pentru recuperare fizică, vindecare şi reechilibrare psihică. între 22 martie, după ora 7:30, şi 23 martie, discuţii plăcute, veşti, informaţii şi schimb de opinii interesant. Posibile scurte deplasări de agrement.


TAUR
Pe 17 martie,întâlniri plăcute cu persoane dragi, cu prieteni vechi: stare de spirit destinsă, seri agreabile, vizite plăcute, conversaţii inteligente cu apropiaţii lor. în această zi, la ora 15:11, va avea loc Luna Nouă în Peşti, ceea ce va spori intensitatea sentimentelor nutrite de nativi faţă de persoanele de care le-a fost dor, de al căror sprijin moral simt nevoia, a căror prezentă îi încurajează. între 17 martie, după ora 20:57, şi începutul zilei de 19 martie, univers interior tulburat de gândurile şi evenimentele care se suprapun şi-l solicită pe Taur. Acesta, destul de agitat, nu-şi află liniştea, nu are somn, se enervează. Nervozitatea şi disfuncţiile organice pe fond neuro-vegetativîi pot aduce în situaţia de a avea tulburări de vedere, de auz, de gândire, de învăţare, provocate nu doar de un psihic încercat, ci şi de disfuncţiile circulaţiei cerebrale şi ale activităţii sistemului nervos central, între 19 martie, după ora 3:07, şi dimineaţa zilei de 22 martie, etapă mai calmă, spirit mai împăcat, organism care funcţionează mai temperat. Pe 20 martie, la ora 18:16, Soarele va intra în zodia Berbecului şi va aduce un accent în plus, destul de important, pentru fiziologia şi starea de sănătate a organelor localizate în zona anatomică a capului, dintre care cel mai important este sistemul nervos central. Tulburări de comportament stârnite de posibilele excese ce vor pune la încercare procesele logice care stau la baza raţiunii, logicii, cunoaşterii, învăţării. între 22 martie, după ora 7:30, şi 23 martie, discuţii despre bani, venituri: consultări sala- riale, plus de informaţii pentru lămuriri necesare. Lumea reprezentărilor superioare de viaţă şi societate va fi pusă la încercare de cele şaisprezece cuadraturi care se vor forma pe axa caselor IX/XII, sporind astfel riscul unor reacţii profund subiective, pătimaşe, mai puţin controlate.


GEMENI
Pe 17 martie, posibil succes monden, spor de notorietate. premiu, distincţie, laude şi aplauze, simpatie a publicului, ipostaze de care s-ar putea bucura cei care au meserii ce se desfăşoară în faţa publicului: profesori, avocaţi, ziarişti, actori, cântăreţi, artişti din toate genurile de creaţie şi interpretare, oameni ai spectacolului. în această zi, la ora 15:11, Luna Nouă în Peşti ar putea instaura începutul unei perioade în care se vor bucura de preţuirea şi admiraţia unor personalităţi, vedete, lideri. între 17 martie, după ora 20:57, şi începutul zilei de 19 martie, numeroase contacte umane. Este adevărat că unele persoane vor fi insistente, solicitând frecvent ajutorul Gemenilor, dar nici nativii nu se vor eschiva, ba chiar vor găsi o adevărată plăcere (poate din orgoliu şi vanitate) în a acţiona pe principiul “iată că fără mine nu se poate!”. între 19 martie, după ora 3:07, şi dimineaţa zilei de 22 martie, dorinţă de a se odihni şi de a nu mai participa la tot felul de activităţi care le mănâncă timpul liber, răbdarea şi sănătatea. Pe 20 martie, la ora 18:16’, Soarele va intra în zodia Berbecului şi, timp de o lună de zile, el îşi va pune amprenta puternică asupra relaţiilor Gemenilor cu prietenii. Pentru moment va fi vorba de întâlniri şi conversaţii ori chiar de o stare de bine, de plăceri împărtăşite cu aceia. între 22 martie, după ora 07:30’, şi 23 martie, Gemenii vor redeveni veseli, simpatici, optimişti, plini de fantezie, vădind un exemplar fel de a se “descurca în viaţă” şi de a găsi rezolvare la cele mai complicate situaţii şi conjuncturi. Rămâne activă şi dificilă casa a Vlll-a, unde se află patru posturi astrale în tranzit prin Capricorn, ce primesc numeroase aspecte disonante dinspre casa a Xl-a a prietenilor. în acest context, un sfat necesar: Gemenii nu trebuie să asculte de sfatul celor care pretind că le sunt prieteni.


RAC

Pe 17 martie, speranţa, proiecţii ale unor gânduri înalte.
Racii îşi fac planuri de viitor, dar totul rămâne relativ neclar, chestiunile importante fiind abordate “în mare”, în general, fără spirit practic. Şi totuşi, în preajma acestei zile, când va avea loc Luna Nouă în Peşti, Racii ar putea să intre, mai repede decât se aşteaptă,în febra pregătirilor referitoare la un proiect de viaţă personală sau profesională. între 17 martie, după ora 20:57, şi începutul zilei de 19 martie, casa rolului social şi a imaginii publice este bântuită de controverse şi dispute. Nu toată lumea care are funcţie şiresponsabilităţi va rămâne neatinsă de aripa contestărilor şi comentariilor critice. Unii vor fi nevoiţi să se concentreze şi să se înarmeze cu răbdare şi înţelepciune pentru a avea tăria de caracter necesară depăşirii acestui moment delicat sau poate, chiar, brutal. Riscul va veni de la incapacitatea lor de a face faţă presiunilor morale şi să prefere, cedând, să tacă şi să se retragă “în carapacea” lor de tăcere şi izolare. între 19 martie, după ora 3:07, şi dimineaţa zilei de 22 martie, atitudinea unora dintre nativi faţă de prietenii şi cunoscuţii lor nu va fi ostilă, ci reţinută şi discretă ori prudentă. Pe 20 martie, la ora 18:16, Soarele va intra în zodia Berbecului şi va accentua, în următoarele treizeci de zile, dificultăţile legate de păstrarea neştirbită a imaginii şi autorităţii profesionale. între 22 martie, după ora 7:30, şi 23 martie, “dialoguri interioare”. Nota generală a săptămânii va fi dată de cele opt posturi astrale, care vor realiza între ele nu mai puţin de şaisprezece cua- draturi, alcătuind un complicat careu în T, implicând, în afara casei a X-a de care am vorbit deja, şi casa a Vll-a a relaţiilor parteneriale, introducând, în cazul unor secvenţe dure, radicale şi ostile, pe fondul unor conflicte, anchete, procese, litigii de orice natură.


LEU
Pe 17 martie, planuri, mai bine zis vise, proiecte frumoase, dar nerealiste legate de felul în care ar putea folosi o sumă de bani pe care urmează să o primească sau ce câştiguri le- ar putea reveni dacă s-ar materializa unul din planurile lor de viaţă. în această zi, la ora 15:11, va avea loc Luna Nouă în Peşti, care ar putea introduce o notă aparte în acest basm frumos al posibilităţilor: o promisiune sau nişte paşi concreţi făcuţi pe drumul punerii în practică a dorinţelor lor îi vor întrerupe, pentru moment, pragmatismul şi obiectivitatea lui proverbială. între 17 martie, după ora 20:57, şi începutul zilei de 19 martie, Leii vor reveni la starea de spirit care li se potriveşte mult mai bine: vor deveni clari, categorici, imperativi, determinaţi, ambiţioşi şi hotărâţi să mute munţii. Posibilitate de a forţa uşile care nu li se deschid. Combativitatea lor va atinge cote alarmante, mai ales dacă este vorba de nativi tineri şi ambiţioşi, care nu au timp să aştepte sau să se piardă în soluţii modeste, în ideea că trebuie să capete experienţă, stare de spirit care se va consolida şi va da specificul următoarelor treizeci de zile, în contextul intrării Soarelui în casa a IX-a,în ziua de 20 martie. între 19 martie, după ora 3:07, şi dimineaţa zilei de 22 martie, tenacitate şi capacitate de a rezista la efort, la presiuni publice, la nevoia de a-şi asuma sarcini profesionale majore sau riscante. între 22 martie, după ora 7:30, şi 23 martie, dialoguri mai ales sub aspectul consfătuirii şi a consilierii cu unii prieteni. Intenţia Leilor este de a-şi verifica premisele şi soluţiile în vederea alegerii celei mai potrivite formule. Rămâne apăsătoare şi grevantă casa muncii, unde tot felul de nemulţumiri provenind de la unele schimbări şi iniţiative organizatorice au darul de a-l “fierbe” sau măcar de a-l “pune pe jar” pe câte un nativ.


FECIOARA
Pe 17 martie, Fecioarele îşi vor face iluzia că pot rezolva o chestiune delicată prin cumse- cădenie, concesie, amânare, cedare, ceea ce se va dovedi a fi sau a nu fi aşa, în acea zi, când va avea loc Luna Nouă în Peşti, care va produce revelaţii, intuiţii sau, măcar, ipostaze lămuritoare. Pe fond, o împăcare sau o ameliorarea unor tensiuni relaţionale păgubitoare este posibilă, dar o rezolvare totală este greu de realizat acum. 0 audiere sau o depoziţie a Fecioarelor, dacă va fi făcută cu onestitate, ar putea face lumină într-o anchetă sau într-un proces complicat. între 17 martie, după ora 20:57, şi începutul zilei de 19 martie, pentru unele persoane s-ar putea pune problema declanşării unei adevărate bătălii pentru avere, pe fondul unui proces de partaj, de succesiune, ieşire din indiviziune, plecare dintr-o firmă în calitate de acţionar, acţiune revendicativă sau compensatorie. între 19 martie, după ora 3:07, şi dimineaţa zilei de 22 martie, gânduri şi planuri concrete, modeste ca “deschidere spre viitor”, legate, mai ales, de găsirea unei oportunităţi profesionale sau de consolidare a prezenţei nativului într-un grup de studiu, de acţiune, de cercetare, etc. Pe 20 martie, la ora 18:16, Soarele va intra în zodia Berbecului şi va patrona, timp de o lună de acum încolo, toate conflictele, demersurile şi iniţiativele (unele exagerate sau nejustificate!) născute din dorinţa de a câştiga, de a-şi impune punctul de vedere sau interesul într-o chestiune de bani, beneficii sau avantaje materiale. între 22 martie, după ora 7:30, şi 23 martie, unele Fecioare s-ar putea afla în centrul atenţiei, pot face obiectul unor comentarii în public în presă sau în mediu! profesional în care activează. Relaţiile sentimentale precum şi relaţiile părinţi/copii vor sta sub semnul stresului, indiferenţei sau chiar ai ostilităţii, vădite.


BALANTA
Pe 17 martie, posibilă perioadă calmă, în care nativii îşi pot regăsi tihna necesară îngrijirii personale, supravegherii unei afecţiuni. Stare de spirit mai bună, mai “împăcată”, în care Balanţele vor dori să nu se enerveze, să nu-şi consume energia pe fleacuri, “prostii” şi pe conflicte inutile. Luna Nouă în Peşti va accentua sau chiar va pune cu necesitate, în prim-planul atenţiei lor, nevoia de a-şi schimba stilul de viaţă

şi de muncă pentru a-şi proteja organismul. Posibilă mulţumire sufletească sau o liniştire a spiritelor, generată de o stare de lucruri la locul de muncă care îi avantajează, care le convine nativilor material sau profesional ori care le “gâdilă” orgoliul şi vanitatea de a fi lăudaţi şi/sau admiraţi. între 17 martie, după ora 20:57, şi începutul zilei de 19 martie, se declanşează conflicte, cele vechi se redeschid sau se amplifică, disputele se acuti- zează ori o serie de măsuri, luate de parteneri (de viaţă, de proiect, de afacere), de rivali şi de duşmani, au darul de a-i pune pe nativi în cele mai dificile ipostaze. Balanţelor le va fi foarte greu să rezolve respectivele secvenţe de viaţă, făcând apel doar ia diplomaţie, pentru că ei vor trebui să se apere, să înlăture din jurul lor nu valul de neîncredere sau să preîntâmpine posibilele măsuri asigurătorii ce s-ar putea lua împotriva lor ori chiar punerea sub o acuzare anume. Toate acestea se vor perpetua şi vor cunoaşte momente critice după 20 martie,, când Soarele va intra în această casă a VIl-a pe care o va controla timp de treizeci de zile. Intre 19 martie, după ora 3:07, şi dimineaţa zilei de 22 martie, preocuparea de a-şi proteja averea, bunurile sau câştigurile viitoare. între 22 martie, după ora 7:30, şi 23 martie, dorinţă de a afla ceva, de a învăţa, de a cunoaşte, de a apela la manuale, tratate, profesori sau persoane competente.


SCORPION

Pe 17 martie, nu toţi Scorpionii se vor abandona în braţele poveştilor de dragoste şi ale j aventurilor galante. Unii îşi vor vedea de treabă, dar, pe fond, predispoziţia există: vor avea nostalgia de a se “simţi iarăşi tânăr”, alţii vor senzaţii noi, schimbare de peisaj, dar şi de “mesaj”
Scorpionii vor putea fi tandri, duioşi, mângâioşi, romantici, poetici… Contextul astral îi va împinge pe părinţii Scorpion să fie concesivi, să ierte ori chiar să se lase mani39ţi de capriciile şi condiţiile copiilor lor. Doar 17 martie va fi o astfel de zi, pentru că atunci, în jurul orei 15:le, va avea ioc Luna Nouă în Peşti; după aceea, îşi vor reveni la normal. între 19 martie, după ora 3:07, şi dimineaţa zilei de 22 martie, destul
de mult “deranj” la locul de muncă: se anunţă sau chiar se produc schimbări, se pun în aplicare măsuri administrative despre care s-a vorbit în trecut. Acum, materializarea lor nu îi încântă pe nativi, care ridică un munte de observaţii, critică, contestă vehement aceste măsuri organizatorice. Ei se vor opune unor comandamente, refuzând să se supună unor ordine sau să execute anume sarcini de serviciu, intrând tot timpul în dispute cu şefii, colegii sau subalternii. Din punctul de vedere al sănătăţii, răstimpul le pune la încercare activitatea cerebrală, fiziologia organelor de simţ şi, din păcate, secvenţa nu este trecătoare, pentru că, din 20 martie,în această casă va intra Soarele, care va avea un impact profund şi de durată asupra stării organice generale sau, în particular, a câte unui organ localizat în zona anatomică a capului. între 22 martie, după ora 7:30, şi 23 martie, Scorpionii nu vor fi persoane cu care să te poţi înţelege, ei refuzând orice soluţie, asta şi din cauza celor şaisprezece cuadraturi care se construiesc între casa a lll-a a dialogului şi schimbului de idei şi informaţii şi casa activităţii mentale.


SAGETATOR

Pe 17 martie, dorinţa de a pune capăt tensiunilor din sânul familiei, de a simţi (mai) bine acasă, drept pentru care hotărăsc să facă nişte intervenţii, cu scopul de a transforma căminul într-un spaţiu mai plăcut ochiului, mai confortabil, mai ergonomie, mai elegant. în luarea acestei decizii ar putea contribui şi influxul Lunii Noi în Peşti, care se va produce în acea zi şi care le va alimenta dorinţa de util, frumos, modern,
curat:între 17 martie, după ora 20:57, şi începutul zilei de 19 martie, relaţiile afective “dau în clocot”. Unii vor cu ardoare să-şi schimbe viaţa, trăind periculos, angajându- seîn aventuri şi trăiri periculoase, prilej pentru exagerări şi paşi greşiţi. Singurul context în care acest tranzit este profitabil este cel al activităţii sportive. Săgetătorii se pot emancipa, pot face o impresie frumoasă ia o vizionare, preselecţie, probă de încercare şi pot fi acceptaţi în echipe, cluburi sau grupuri de an trenament performante şi de elită. Alţii pot doborî recorduri, pot câştiga întreceri, meciuri sau pot urca spectaculos într-un clasament. Intre părinţi şi copii se vor înmulţi prilejurile de ceartă, neînţelegerile, mai ales după 20 martie, când Soarele va intra în acest sector şi va guverna, timp de treizeci de zile, derapajele educaţionale şi pedagogice. între 19 martie, după ora 3:07, şi dimineaţa zilei de 22 martie, îngrijorare provocată de zvonul sau chiar de informaţiile serioase, verificate, cu privire la schimbările care urmează să aibă loc la serviciu şi care îi pot afecta profesional, salarial sau relaţional. între 22 martie, după ora 7:30, şi 23 martie, tentative modeste de a negocia o situaţie, de a proceda la un schimb de impresii ori de a tatona terenul cu privire la oportunitatea integrării unui nativîntr-un grup de lucru. Evoluţia bănească, odată deteriorată, nu se va echilibra decât din luna mai.


CAPRICORN
Pe 17 martie,dialoguri menite să refacă o prietenie, să instaureze calmul, înţelepciunea, diplomaţia, sensibilitatea, cumsecădenia şi îngăduinţa necesară pentru a se depăşi un moment delicat din punct de vedere relaţional. în această zi, la ora 15:11, va avea loc Luna Nouă în Peşti, care le poate stârni Săgetătorilor cheful de a se plimba, de a evada din peisajul citadin într-un loc relaxant, agreabil sau vesel. între 17 martie, după ora 20:57, şi începutul zilei de 19 martie, sectorul familie devine cel mai “fierbinte” loc din harta cerului lor astral. Fireşte, logica vieţii ne spune că nu toată lumea se va certa cu membrii familiei din care provin, dar nota generală va fi una profund conflictuală. Nu vor lipsi derapajele verbale, comportamentul brutal, agresiv, ameninţările, acuzaţiile grave şi, de multe ori, fanteziste, atitudinile radicale şi/sau absurde. între cele patru posturi astrale din Capricorn şi cele cinci planete din zodia Berbecului, respectiv între casa I şi casa a IV-a, se vor construi şaisprezece cuadra- turi, care nu vor permite nici o intervenţie cu scopul de a aplana aceste nemulţumiri generale. Din păcate, pe 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului şi, în răstimpul celor treizeci de zile, cât va tranzita casa a IV-a, va amplifica şi va introduce accente imprevizibile în evoluţia stării de spirit a nativilor, care vor avea ieşiri nervoase şi răbufniri personale ce pot strica orice urmă de dialog posibil. între 19 martie, după ora 3:07, şi dimineaţa zilei de 22 martie, preocupările părinţilor cu privire la educarea copiilor vor fi condiţionate de unele nemulţumiri personale. între 22 martie, după ora 7:30, şi 23 martie, discrete stări organice afectate la nivelul aparatului respirator, al plămânilor, al scheletului osos şi al musculaturii toracelui.


VARSATOR
Pe 17 martie, nativii vor simţi nevoia să se liniştească cu privire la o chestiune financiară. Unii pot primi asigurări că lucrurile se vor rezolva sau, pe fondul unei schimbări, al unei noutăţi, al unui început de drum generat de Luna Nouă în Peşti, care se va produce în acea zi, ia prânz, vor putea să dea curs dorinţelor sau proiectelor menite să le îmbunătăţească regimul bănesc, salarial, financiar sau fiscal. între 17 martie, după ora 20:57, şi începutul zilei de 19 martie, casa comunicării se colorează în roşu de la cele patru planete caare tranzitează semnul de Foc al Berbecului. Secvenţa poartă marcajul incidentelor, al accidentelor la drum sau, în varii condiţii, provocate de neatenţie, dezinformare, neştiinţă, lipsă de experienţă, decizii neinspirate, curaj nejustificat, frondă, acte de bravadă, imprudenţă. La nivelul comunicării, controversele şi disputele vor degenera după 20 martie, când Soarele va intra în zodia Berbecului, aproape fără motive justificate, în conflicte deschise. E lesne de bănuit că, pe un asemenea context astral, susţinerea unor probe, mai ales în ipostaza lor orală, este bântuită de neşansă, iar Vărsătorii, mai puţin stabili afectivîn acest răstimp, le pot da “apă la moară” celor care vor îndrăzni să-i contrazică sau să-i combată. între 19 martie, după ora 3:07, şi dimineaţa zilei de martie, crispări familiale din varii motive: atitudine, decizii, interese, comportament, afirmaţii. între 22 martie, după ora 7:30, şi martie, nativii vor simţi nevoia să evadeze din acest teritoriu al permanentelor tensiuni şi încercări, dedicându-se unor activităţi relaxante, de divertisment şi abatere a atenţiei. Persoanele în vârstă vor simţi povara disfuncţiilor organice legate de sistemul osos, de fiziologia pielii, de limitările provocate de bolile cronice.


PESTI
Pe 17 martie, Luna,în exaltare, se va afla în zodia Peştilor, dându-le acestor nativi un plus de farmec, o stare specială de intuiţie, de telepatie, de sensibilitate sufletească. Peştii vor fi în formă bună fizică şi psihică şi vor exercita un adevărat magnetism asupra celor cu care vor intra în dialog şi vor putea să deschidă una sau mai multe căi de acţiune, pe care le-au pregătit cu atenţie de-a lungul timpului. Pe fondul
încărcăturii şi determinării astrale a fazei de Lună Nouă în Peşti, care se va produce în această zi, se poate anticipa că se va schimba ceva în viaţa acestor nativi prin reorientarea interesului lor spre noi forme de viaţă şi activitate ori prin schimbările care vor surveni independent de voinţa lor şi cărora vor trebui să li se supună, accep- tându-le şi adaptându-se exigenţelor lor. între 17 martie, după ora 20:57, şi începutul zilei de 19 martie, tranzitul Lunii prin casa a ll-a a banilor va declanşa o efervescenţă financiară: plăţi, încasări, datorii făcute, împrumuturi onorate şi multă muncă, în speranţa că astfel se vor echilibra prin (răs)plata acestui efort. Ea va fi continuată la un nivel superior, mai intens şi de durată (treizeci de zile), Soarele va intra în ziua de 20 martie în acest sector al cerului lor de naştere şi va crea nu una, ci numeroase ipostaze în care, vor nu vor, le place sau nu le place, Peştii vor fi obligaţi să se ocupe îndeaproape de chestiunea banilor. între 19 martie, după ora 3:07, şi dimineaţa zilei de 22 martie, etapă de prudenţă şi analiză profundă a unor secvenţe de viaţă curentă. între 22 martie, după ora 7:30, şi 23 martie, dialoguri cu rudele. Unele informaţii legate de familie îi pot intriga sau, de la caz la caz, alarma. Rămâne în continuare activ astral contextul precar al relaţiilor cu prietenii pe care Peştii îi evită pentru a nu mai avea surprize neplăcute din partea lor.


http://www.horoscop-urania.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
03-20-2018, 12:04 PM
Post: #1058
RE: Horoscop saptamanal
19-25 martie 2018

Ideea astrologică de bază a săptămânii

Săptămâna aceasta se remarcă prin două evenimente astrale și astronomice deosebit de importante: echinocțiul de primăvară care are loc marți și schimbarea orei care se petrece duminică. Prin intermediul acestora două, se face trecerea oficială la primăvara lui 2018, care ne așteaptă cu o suită de oportunități, dar și provocări menite să ne scoată din letargia iernii.

BERBEC


Sănătate

Primele două zile ale săptămânii ar putea fi ceva mai intense emțional decât restul, fapt pentru care ți se recomandă să eviți oamenii care răspândesc în jur energie negativă ori contextele sociale care te pun în dificultate, creându-ți stări contradictorii. Recomandarea ar fi așadar să eviți orice activitate care te-ar putea aduce într-o astfel de situație complicată sufletește.

Bani și carieră


De vineri încolo, ai putea sesiza că te-nțelegi mai bine cu colegii de muncă. Într-un fel sau altul, reușiți să comunicați și să se creeze o viziune de ansamblu în urma ideilor pe care le vehiculați. Dacă vrei să participi la un interviu de angajare, află că astrele sunt de partea ta. Scoate-ți la înaintare tactul și diplomația și toate vor merge așa cum ți-ai propus la început.

Familie și cuplu


Zilele de miercuri și joi au o influență aparte asupra climatului relațional din viața ta de cuplu, fapt pentru care se recomandă să profiți de acest aspect, petrecând mai mult timp cu persoana iubită. Dacă lucrurile nu merg bine atunci, s-ar putea ca atmosfera din weekend să nu fie tocmai una pe placul tău. Ține numai de tine să ai parte de un sfârșit de săptămână reușit pe acest plan.


TAUR

Sănătate

Din păcate, s-ar putea ca sfârșitul de săptămână să nu te găsească în cea mai bună formă. Ideal ar fi să nu-ți propui să întreprinzi weekend-ul acesta activități istovitoare ori care presupun să faci pe plac mai multor persoane. S-ar putea să nu te afli în dispoziția necesară de a răspunde acestor provocări. Poate ar fi mai bine dacă ai alege să te relaxezi în preajma unui grup mic de oameni.

Bani și carieră

Mijlocul de săptămână s-ar putea dovedi a fi cel mai plin la serviciu de săptămâna aceasta, indiciu cum că ar trebui să-ți dozezi energia înțelept pentru a face față și ultimelor două zile lucrătoare. Ți se poate părea că nu vezi nicicum lucrurile în ansamblul lor, ceea ce te poate face să-ți pierzi din elan și să dai dovadă de un randament care nu-ți stă în fire. Păstrează-ți cumpătul.

Familie și cuplu

Zilele de miercuri și joi te-ar putea surprinde într-o dispoziție care necesită intimitatea unui grup restrâns de persoane, fapt pentru care se dorește să petreci mai mult timp cu apropiații. Cu ocazia sfârșitului de săptămână, lucrurile s-ar putea comlica nițel pe plan relațional. Cel mai probabil, vei simți că pășești pe coji de ouă când vine vorba de partener. Caută să nu detonezi bomba.


GEMENI

Sănătate

De luni până joi, ai putea trece prin stări destul de contradictorii. Așa se face că-n primele două zile ale săptămânii nivelul tău de energie ar putea fi destul de scăzut, iar starea ta de spirit ceva mai puțin veselă decât în mod obișnuit, în timp ce la mijlocul său, te simți din nou bine în pielea ta. Dacă reușești să stăpânești cumva aceste fluctuații, cu siguranță nu te vor afecta prea mult.

Bani și carieră

Miercuri și joi se prefigurează zile-n care se pune reflectorul astral pe situația ta financiară. Ai multe de rezolvat atunci, dar ține cont și de situația bugetului tău. Altfel, te-ai putea trezi că-ți alunecă banii printre degete și nu-ți dai seama cum anume poți stopa acest lucru. Vineri, de dorit ar fi să nu aduci în discuțiile cu cei de la serviciu chestiuni mai vechi care încă te rod mult.

Familie și cuplu

La mijlocul săptămânii, aproape orice discuție ai cu persoana iubită se va termina într-o notă veselă, chiar dacă subiectul nu este tocmai unul care vă face plăcere. Familia ar trebui să se afle în topul listei tale de priorități cu ocazia acestui sfârșit de săptămână, deci dacă ți se oferă ocazia de a cina în familie ori de a-i vizita, nu o rata. Se vor bucura tare mult dacă răspunzi afirmativ.


RAC

Sănătate

De miercuri încolo, starea ta de spirit oscilează considerabil. Dacă la mijlocul săptămânii șansele sunt mari să emiți judecăți de valoare pripite și s-ajungi, mai devreme sau mai târziu, să regreți acest lucru, la finele ei, parcă te simți mai bine cu propria persoană. Oferă din energia ta oamenilor de lângă tine, inspiră-i, dar nu le permite să te vampirizeze energetic. Fii prudent/ă.

Bani și carieră

În zilele de luni și marți, pune mai mult accentul pe treburile birocratice și încearcă să rezolvi atunci tot ceea ce ține săptămâna aceasta de ghișeele instituțiilor publice. De vineri încolo, se cer discutate anumite chestiuni financiare, cu atât mai mult dacă atât tu, cât și partenerul de viață și/sau afaceri trageți la fel de mult la căruță. Îndatoririle și beneficiile trebuie să fie echilibrate.

Familie și cuplu

De vineri încolo, se întrevăd complicații pe plan social, cel mai probabil pentru că intervine invidia între tine și prieteni ori poate banii ajung subiect de dispută între voi. Oricare ar fi situația, află că rezolvarea acestor conflicte depinde însă și doar de voi. În primă fază, trebuie să vă gândiți cum se face că ați ajuns într-o astfel de situație. Doar așa o puteți evita pe viitor.


LEU

Sănătate

De miercuri încolo, starea ta de spirit oscilează considerabil. Dacă la mijlocul săptămânii șansele sunt mari să emiți judecăți de valoare pripite și s-ajungi, mai devreme sau mai târziu, să regreți acest lucru, la finele ei, parcă te simți mai bine cu propria persoană. Oferă din energia ta oamenilor de lângă tine, inspiră-i, dar nu le permite să te vampirizeze energetic. Fii prudent/ă.

Bani și carieră

În zilele de luni și marți, pune mai mult accentul pe treburile birocratice și încearcă să rezolvi atunci tot ceea ce ține săptămâna aceasta de ghișeele instituțiilor publice. De vineri încolo, se cer discutate anumite chestiuni financiare, cu atât mai mult dacă atât tu, cât și partenerul de viață și/sau afaceri trageți la fel de mult la căruță. Îndatoririle și beneficiile trebuie să fie echilibrate.

Familie și cuplu

De vineri încolo, se întrevăd complicații pe plan social, cel mai probabil pentru că intervine invidia între tine și prieteni ori poate banii ajung subiect de dispută între voi. Oricare ar fi situația, află că rezolvarea acestor conflicte depinde însă și doar de voi. În primă fază, trebuie să vă gândiți cum se face că ați ajuns într-o astfel de situație. Doar așa o puteți evita pe viitor.


FECIOARA

Sănătate

Dacă ți-ai făcut o programare la medic marți sau miercuri, pregătește-te moral pentru eventualitatea în care va trebui să consulți încă un specialist. Șansele sunt mari să nu-ți dea un diagnostic clar ori chiar să nu rămâi cu mare lucru de pe urma acestei vizite. Oricare ar fi situația, pune sănătatea pe primul loc. Orice altceva ar trebui să vină după, deci ai mare grijă de tine.

Bani și carieră

Marțea și miercurea se anunță a fi zile bun pentru a pleca în delegații și/sau a interacționa cu omologi străini care provin dintr-o cultură cu mult diferită de cea din care vii tu. De marți încolo, abilitățile tale de socializare și comunicare se potențează vizibil, fapt pentru care atunci ar fi cazul să porți anumite negocieri. În caz contrar, ele riscă să nu se finalizeze așa cum ți-ai dorit.

Familie și cuplu

Luni, interacțiunile cu partenerul de viață se prefigurează a fi potrivite pentru evoluția relației voastre. Miercuri, poți rezolva multe dacă te bazezi pe comunicare, mai ales în raport cu apropiații. Alte lucruri astrele nu-ți mai spun despre persoana de lângă tine. Aveți anumite afinități, dar într-un fel, depinde doar de voi să faceți ca lucrurile să funcționeze cu adevărat.


BALANTA


Sănătate

În afara zilei de luni, nu se întrevede nicio provocare. Inflamațiile la nivelul gâtului ți-ar putea da târcoale la începutul săptămânii, deci asigură-te că acea zonă este protejată în totalitate împotriva intemperiilor. În caz contrar, riști să răcești și la cum arată programul acestei săptămâni, nu-ți permiți acest lucru. În consecință, caută să ai grijă ceva mai mult decât de obicei de sănătatea ta.

Bani și carieră

Lunea s-ar putea dovedi o zi de bun augur pentru viața ta profesională, deci profită de ocaziile care se ivesc în prima zi a săptămânii. Marți și miercuri, ocupă-te mai abitir decât în mod obișnuit de proiectele tale de grup și planurile de viitor. Miercuri și joi, așteaptă-te la tot felul de provocări la locul de muncă, dar nu te deda conflictelor cu colegii de muncă. Nu va fi bine.

Familie și cuplu

De marți încolo, pare să se mai îndulcească nițel atmosfera din familie. Miercuri, se anunță instalarea unui climat competitiv în cuplu. Nu-i nimic rău dacă lucrurile se îndreaptă în direcția aceasta, dar încerarcă totuși să nu devii agresiv/ă. Joi și vineri, viața ta socială ar trebui să se afle în capul listei tale de priorități, mai ales dacă ți-ai neglijat prietenii apropiați în ultima vreme.


SCORPION


Sănătate

Zilele de luni și marți ar putea veni la pachet cu destul de multe provocări pe acest plan, deci nu-ți propune să-ntreprinzi activități obositoare săptămâna aceasta. Rezumă-te la un program puțin solicitant care nu presupune să pui la bătaie prea multă energie. Indicat ar fi deci să te menajezi, astfel încât să organismul tău să nu se resimtă încă de la-nceputul acestei săptămâni.

Bani și carieră

Financiar vorbind, zilele de luni și marți ar putea veni la pachet cu unele provocări, dar dacă ții o evidență clară a bugetului și nute hazardezi la cumpărături, totul va fi bine. Intervalul miercuri-vineri este propice brainstorming-urilor, mai ales dacă ești la-nceput de afaceri ori te confrunți cu sarcini de lucru care te pun oarecum în dificultate. Nu-ți fie teamă să ceri ajutor.

Familie și cuplu

De luni încolo, comunici cu mai multă ușurință cu persoana iubită, precum și cu cei mici, deci petrece mai mult timp în compania lor. Sâmbătă sau duminică, există riscul s-ajungi la conflicte cu prietenii din pricina banilor. Dacă unul dintre ei îți solicită un împrumut, gândește-te de două ori dacă ești dispus să-l ajuți. Este posibil să nu ți-l înapoieze prea devreme, deci socotește bine.


SAGETATOR

Sănătate

Zilele de luni și marți ar putea veni la pachet cu destul de multe provocări pe acest plan, deci nu-ți propune să-ntreprinzi activități obositoare săptămâna aceasta. Rezumă-te la un program puțin solicitant care nu presupune să pui la bătaie prea multă energie. Indicat ar fi deci să te menajezi, astfel încât să organismul tău să nu se resimtă încă de la-nceputul acestei săptămâni.

Bani și carieră


Financiar vorbind, zilele de luni și marți ar putea veni la pachet cu unele provocări, dar dacă ții o evidență clară a bugetului și nute hazardezi la cumpărături, totul va fi bine. Intervalul miercuri-vineri este propice brainstorming-urilor, mai ales dacă ești la-nceput de afaceri ori te confrunți cu sarcini de lucru care te pun oarecum în dificultate. Nu-ți fie teamă să ceri ajutor.

Familie și cuplu

De luni încolo, comunici cu mai multă ușurință cu persoana iubită, precum și cu cei mici, deci petrece mai mult timp în compania lor. Sâmbătă sau duminică, există riscul s-ajungi la conflicte cu prietenii din pricina banilor. Dacă unul dintre ei îți solicită un împrumut, gândește-te de două ori dacă ești dispus să-l ajuți. Este posibil să nu ți-l înapoieze prea devreme, deci socotește bine.


CAPRICORN

Sănătate

Intervalul miercuri-vineri nu se-ntrevede a fi unul prea reușit pe acest plan. Tentația de a te autosabota poate fi destul de mare, deci fii mai blând/ă cu tine însuți/ăți și nu te lăsa atras/ă-n capcana gândurilor mai puțin pozitive. Dacă crezi că ți-ar prinde bine meditația și introspecția, acordă-le timp din timpul tău, dar nu te afunda și mai tare-n melancolie. Ideea e s-o depășești.

Bani și carieră

Abilitățile tale de comunicare se potențează vizibil de luni încolo, numai bine pentru a evita bătăliile pentru putere pe care le-ai putea aduce cu partenerii de afaceri în aceeași zi. Nu te așteaptă deci un început de săptămână lucrătoare prea grozav, dar poți face ceva-n privința acestor previziuni sumbre. Fii sincer/ă și clarifică lucrurile, mai ales cât privește finanțele.

Familie și cuplu

Intervalul miercuri-vineri se-ntrevede a fi unul plin pe plan sentimental. Iată un prilej numai bun să vorbești cu partenerul despre ceea ce simți și chiar să vă conturați planurile de viitor comune. Evenimele de vineri și/sau sâmbătă te-ar putea determina să-ți triezi nițel anturajul, permițându-le să rămână-n viața ta doar acelora care au demonstrat în repetate rânduri că merită acest lucru.


VARSATOR

Sănătate

În cursul zilei de miercuri, ceva anume dă semne de schimbare pe acest plan. Este cât se poate de clar că se dorește să aduci anumite ajustări felului în care gândești. Stăruiești de ceva timp în niște tipare care nu fac decât să te țină în loc și chiar să te tragă în jos în anumite situații. Depinde doar de tine să-ți pui ordine în minte și să faci ceva în acest sens. Fă într-un alt mod conexiunile.

Bani și carieră

De miercuri până vineri, s-ar putea ivi oportunități de câștig demne de luat în seamă, fapt pentru care ar trebui să caști bine ochii la momentul potrivit pentru a nu le rata atunci când îți ies în cale. În cursul zilei de joi, s-ar dori să nu cumperi mai mult decât ceea ce se găsește pe lista ta de priorități. În caz contrar, ai putea realiza că ai cheltuit mai mult decât îți era confortabil acum.

Familie și cuplu

În cursul zilei de miercuri, ideal ar fi să dedici timp partenerului și/sau copiilor. Tot atunci ar fi indicat să-ți dai întâlniri dacă te afli în căutarea sufletului-pereche ori să scoți în oraș acea persoană pe care ai pus ochii acum ceva timp. Nu numai că se va dovedi un succes inițiativa, dar vei și reuși să-ți pui ordine în viața sentimentală. Sâmbăta și duminica se cer petrecute cu familia.PESTI


Sănătate


În cursul zilei de miercuri, ceva anume dă semne de schimbare pe acest plan. Este cât se poate de clar că se dorește să aduci anumite ajustări felului în care gândești. Stăruiești de ceva timp în niște tipare care nu fac decât să te țină în loc și chiar să te tragă în jos în anumite situații. Depinde doar de tine să-ți pui ordine în minte și să faci ceva în acest sens. Fă într-un alt mod conexiunile.

Bani și carieră


De miercuri până vineri, s-ar putea ivi oportunități de câștig demne de luat în seamă, fapt pentru care ar trebui să caști bine ochii la momentul potrivit pentru a nu le rata atunci când îți ies în cale. În cursul zilei de joi, s-ar dori să nu cumperi mai mult decât ceea ce se găsește pe lista ta de priorități. În caz contrar, ai putea realiza că ai cheltuit mai mult decât îți era confortabil acum.

Familie și cuplu


În cursul zilei de miercuri, ideal ar fi să dedici timp partenerului și/sau copiilor. Tot atunci ar fi indicat să-ți dai întâlniri dacă te afli în căutarea sufletului-pereche ori să scoți în oraș acea persoană pe care ai pus ochii acum ceva timp. Nu numai că se va dovedi un succes inițiativa, dar vei și reuși să-ți pui ordine în viața sentimentală. Sâmbăta și duminica se cer petrecute cu familia.

http://www.astrodex.ro/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Thread Closed 
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication