Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
REVELATIA
04-24-2011, 03:05 PM
Post: #1
REVELATIA
Am citit la noi in forum http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=29&page=4 post # 38 despre revelatie.
Mi-am amintit despre asta citind urmatorul articol :


Un român şi-a sechestrat familia pentru Dumnezeu .

Un român din localitatea Viarigi d'Asti, din Piemonte (Italia), şi-a forţat soţia şi cei patru copii, cel mai mic având doar trei luni, să stea închişi în casă, să mănânce o singură dată pe zi şi să se roage, ca penitenţă pentru ispăşirea păcatelor. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost arestat de carabinieri, familia lui ajungând într-un centru de asistenţă socială.

Un român a fost arestat, ieri, de carabinieri după ce şi-a constrâns soţia în vârstă de 32 de ani şi cei patru copii săi, de 9, 5, 4 ani şi, respectiv 3 luni, să ţină un post negru dus la extrem. Cei cinci nu aveau voie să-şi părăsească locuinţa din Viarigi d'Asti (Piemonte) şi să mănânce mai multe o dată pe zi. Totodată, ei trebuiau să se roage în continuu pentru iertarea păcatelor.

Bărbatul care susţine că a avut o revelaţie religioasă a ajuns în spatele gratiilor, iar familia lui a fost primită de un centru de asistenţă socială.

Românul şi-a pierdut locul de muncă în urmă cu patru luni după ce a lucrat ca muncitor într-o uzină industrială de metalurgie. Odată disponibilizat, el susţine că a avut parte de o revelaţie religioasă în urma căreia a decis să-şi oblige întreaga familie, inclusiv copiii, să mănânce o singură dată pe zi, să stea închişi în casă şi să se roage pentru iertarea păcatelor. Fata de nouă ani nu mai avea voie să se mai ducă nici măcar la şcoală.

Se pare că omul a vrut să urmeze, foarte strict, regulile penitenţei creştin-ortodoxe, scrie TGcom.

Află de cât timp erau femeia şi cei patru copii subjugaţi de capul familiei, pe adevarul.it

http://www.newspad.ro


Poate vreti sa discutam pe marginea acestui subiect "Relevatia "
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-25-2011, 12:58 PM
Post: #2
RE: REVELATIA
Ignoranta de mine nu pricepe neam ce e cu revelatiile astea. Asa cum spunea Anuk intr-un post, ele sunt pur subiective. Ce reprezinta in fapt? Semne primite pentru a certifica existenta divinitatii? Un soi de miracole? Oricum le-ai lua, trebuie sa dispui de ceva imaginatie, pentru a le "produce" (ma rog, primi). Ca e vorba de imaginatie bolnava sau pur si simplu nevoie de "miracol divin", de ce au totusi oamenii nevoie de revelatii, de acel ceva care sa le intareasca credinta in divin? Revelatia poate intari credinta, insa nu stiu in ce masura o genereaza. Eu cred ca revelatia nu se adreseaza ratiunii, ci doar intuitiei. Sincer, nu-i inteleg pe cei care cred in revelatii. Oricat as incerca sa-mi imaginez de ce-si genereaza astfel de ganduri, nu pot sa inteleg...

"Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau. "Gabriel José García Márquez
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-25-2011, 01:46 PM
Post: #3
RE: REVELATIA
N-as vrea sa jignesc pe nimeni dar eu banuiesc a fi un simptom al unei boli mintale.Cand cineva spune "aud voci " care-mi dicteaza sa-l omor pt e diavolul (fiind vorba de copilul lui sau de mama sa),nu e clar ca e o dereglare la mansarda?

Cat priveste reveletia ,ea nu poate fi ca urmare a unui delir mistic ?

vezi despre delirul mistic http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=27956
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication