Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentarii pe baza postarilor
04-09-2011, 01:40 PM
Post: #1
Comentarii pe baza postarilor
Karol K. Truman a reuşit să facă o corespondenţă între sentimente şi afecţiuni, demonstrând că sentimentele stau la baza diferitelor boli.Autoarea nu explică numai starea, ci şi cauza apariţiei sentimentelor ce declanşează afecţiunile cat si faptul ca schimbarea acestora vindeca.

http://www.premonitii.ro/showthread.php?...025&page=7

Aici gasit artiocolul in intregime.


Sa luam un singur exemplu:

"Amigdalită: iritare datorată unei situaţii sau unei persoane; lucrurile nu-ţi merg aşa cum îţi doreşti; mânie sau teamă reprimată; voinţă tensionată."

Stim bine ca in copilaria timpurie majoritate copiilor sufera de aceasta boala si doar tratamentul cu antibiotic este eficace,ce ar fi sa-i spui copilului " gandeste copile pozitiv,reprima-ti mania " Rofl si vindecarea sa se produca. Daca cititi tot articolul o sa gasiti o lista intreaga de "boli si cauzele acestora "cat si remediul 04: si gata cu mersul la medic Rofl
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2011, 04:25 PM (This post was last modified: 04-09-2011 07:10 PM by bodo.)
Post: #2
RE: Comentarii pe baza postarilor
04 O posibila esplictie petru galci in gati poate fi pusa pe seama reprimarii unor senitmente , de ce nu si de teama. Am vrea sa plangem, suntem furiosi, insa reprimam aceste stari nasoale. Atunci stam cu gatii incordati si se umfla amigdala 04. Nica nu stii. Paranormalu asta nu-i pentru orcine 09.

"Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau. "Gabriel José García Márquez
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2011, 05:06 PM
Post: #3
RE: Comentarii pe baza postarilor
04: promit sa remediez09 ma apuc de studiu .
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2011, 11:39 PM
Post: #4
RE: Comentarii pe baza postarilor
Ideea a fost analizata si dezvoltata, ca sa zic asa, de Hamer
http://www.ecolife.ro/articole/sanatate/...icina.html

Asta in ce priveste bolile grave. Personal cred ca un psihic puternic este favorabil in lupta cu boala, dar asta nu inseamna renuntarea la tratamente.Daca ar fi fost o descoperire revolutionara ar dispare toate bolile si toata lumea ar muri de batranete sau accidente.
In alta ordine de idei ar fi de analizat legatura intre sistemul imunitar si o stare de bine la nivel psihic.

ps:abuzul de antibiotice face ca bacteriile sa-si schimbe codul genetic si sa devina din ce in ce mai puternice.Ca sa nu mai spun ca in cazul virusilor sunt ineficiente si daunatoare. Intarirea sist imunitar este importanta si poate combate cu succes boli stagionale.

[Image: 2ik9p49.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-10-2011, 10:05 AM
Post: #5
RE: Comentarii pe baza postarilor
Angela, in mod cert un psihic bun ajuta. Si chiar in cazul unor boli grave. Insa nu putem generaliza, spunand ca vom fi sanatosi pana la moarte si chiar dincolo de ea, daca suntem impacati cu "viata dinlauntru si din afara noastra".

Anus (afecţiuni): sentimentul de neputinţă într-un anumit domeniu al vieţii; supravieţuirea este ameninţată de condiţiile exterioare.

Uite, aici s-ar putea sa aiba dreptate. Probabil ca unii, cand sunt depasiti de situatie, ajung sa fie in cele din urma pasivi si sa-i cam doara acolosa. Si cand doare acolosa, inseamna ca s-or produce si neste afectiuni. 04

"Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau. "Gabriel José García Márquez
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-10-2011, 12:40 PM
Post: #6
RE: Comentarii pe baza postarilor
Puterea minti are mare impact in procesul de vindecare dar nu este suficient,cred eu .Cat prineste starea emotiva ,e discutabila vindecarea .
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-11-2011, 11:02 AM
Post: #7
RE: Comentarii pe baza postarilor
Un fir de nisip periculosDouă frumoase știri ne anunță că un asteroid va trece foarte aproape de planeta noastră în luna noiembrie.

http://www.premonitii.ro/showthread.php?...55&page=21

Îl cheamă 2005 YU55, are aproximativ 400 m în diametru (dar probabil nu este rotund) și va trece la numai 320.000 de km de noi pe 8 noiembrie 2011.


[Image: 2005uy55.jpg]Să punem puțin în context datele pe care le avem.

Planeta noastră, un glob de 12.700 km în diametru, va fi amenințată de o rocă de 400 m care va trece la „numai” 320.000 km.

Să ne imaginăm că Pământul este cât un om și să reducem toate valorile la scara asta. Asteroidul va trece la 320.000 km adică la o depărtare de 25 de diametre terestre. Asta înseamnă că, dacă Pământul este cât un om (1,80 m înălțime), asteroidul se va afla la 45 de metri de acesta.

Asteroidul este de 31.750 de ori mai mic decât Pământul și redus la scara noastră ar avea numai 0,05 mm. Un fir de nisip are între 0,0625 și 2 mm deci asteroidul redus la scară ar fi mai mic decât o particulă din cel mai fin nisip de pe cea mai scumpă plajă din lume.

Întrebarea de final este următoarea: cât de periculos pentru un om este un fir de nisip care se află la 45 de metri depărtare? Să răspundă cei care fac știrile.Am preluat comentariul unui om avizat de aici
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-14-2011, 01:06 PM (This post was last modified: 04-14-2011 01:07 PM by bodo.)
Post: #8
RE: Comentarii pe baza postarilor
Am citit cate ceva despre Maica Veronica , si mi-a atras atentia urm articol : http://www.premonitii.ro/showthread.php?...#pid79089. Trebuie sa recunosc ca femeia e un caz... 04

In afara de faptul ca vorbeste cu spiritele (o mai fac si altii, nu-i bai 09), dispune, ca mai toti tacanitii de o imaginatie bogata ( in plus, nu e chiar tampitica 09). E si mai interesant ca invoca spiritul lui Galilleo , care, pe langa faptul ca era un om de stiinta , care a revolutionat epoca sa si care a fost numit, justificat " parintele stiintei moderne" , mai era sa fie si acuzat de inchizitie pentru ideile sale care erau in contradictie cu scripturili. Si vine ea acum si ne prezinta un Galileo total schimbat, care ne prezinta idei cu iz spiritual. Hmmm. Aflam ca planetele sunt cele care perpetueaza obligatoriu viata. In pricipiu se spune ca planetele ar putea oferi conditii pentru formarea vietii, insa, din pacate, nu cunoastem o astfel de planeta in afara de Pamant sau cel putin nu avem elemente suficiente sa credem ca ar fi si alta. Apare si o notiune noua, "orasele fericirii" , un fel de lume a fericirii universale. Bine, nu am priceput clar daca cele 5 planete de care vorbeste Galilo ca ar fi superioare Pamantului , sunt orase de-ala, dar asta e alta discutie. Ce e interesant pe planetele alea si mi-a sarit in ochi, e ca acolosa nu epsista munca bruta, cica energia nucleara rezultata le da tot ce trebuie. Nu am inteles clar nici despre ce energie nucleara e vorba , nici cine o produce. Daca e asa, vreau si io acolo 04. Dar maestrul vine cu o veste prosata. Ca sa ajungem acolosa, trebuie sa atingem un nivel asemantor cu al celor ce populeaza aceste planete, sau orase sau straturi, ca nu mai precep nica. Si mai nasol e ca de cernere tot nu scapam, caci Galileo ne atentioneaza ca Pamantul va arde si vor ramane doar cei puternici , capabili sa reziste. Ce sa mai, un adevarat S.F. Ce ma bucur, e ca cica istraterestrii chiar epsista. 04 Doamne, chestiile astea chiar au cautare?

"Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau. "Gabriel José García Márquez
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-27-2011, 04:31 PM
Post: #9
RE: Comentarii pe baza postarilor
Adevarul astronomic privind nebuloasa NGC6543 preluat din presa romanesca si adus in forum aici : http://www.premonitii.ro/showthread.php?...314&page=2Gigantul roșu și nebuloasa planetară...


[Image: hs-2004-27-a-web.jpg]În ziarul Gândul pt inceput si apoi preluat de toata presa , a apărut un „frumos” articol de astronomie care este înțesat în fiecare paragraf de erori. Este bine când apar două-trei articole bune de astronomie dar când apare unul ca acesta trece efectul celor bune.

Articolul poate fi găsit aici dar nu vă recomand să îl citiți. Este o simplă traducere eronată a unui articol de pe Daily Mail, un site de pe care majoritatea „marilor ziariști” români traduc articole.

În articole este vorba de o imagine a nebuloasei NGC6543, denumită „Cat’s Eye Nebula” și tradusă „Nebuloasa ochi de pisică”. Imaginea este prezentată ca o premieră astronomică dar nu este așa pentru că folosindu-se de telescopul spațial Hubble astronomii au luat muuult mai multe imagini cu acest obiect, încă de la lansarea telescopului. Vezi aici câte imagini s-au făcut cu un simplu „search” pe site-ul oficial Hubble (http://www.hubblesite.org).

Trecem peste asta și observăm că spre deosebire de Daily Mail ai noștri încurcă imaginile. Se vorbește despre Cat’s Eye Nebula și în poză apare Helix Nebula. Apare și Cat’s Eye Nebula dar mai jos, ca și cum nu ar fi subiectul articolului.

Se spune că „NASA a reuşit să surprindă un moment inedit cu ajutorul telescopului: moartea unei stele din interiorul nebuloasei.”, dar de fapt însăși nebuloasa este moartea stelei. Steaua a murit prin expulzarea atmosferei și în timp ce noi vedem gogoașa de gaz în loc de stea avem pitica albă. Dacă steaua nu s-ar fi transformat în pitică albă atmosfera împrășitată în spațiu nu ar mai fi emis lumină pentru că radiația ultravioletă emisă de steaua pitică albă (foarte fierbinte la exterior) ionizează gazul (îl face să emită energie sub formă de fotoni).

Se vorbește despre un „corp planetar” dar nu există așa ceva (citat: În timp ce spaţiul este compus în principal din hidrogen şi heliu, reacţiile de fuziune nucleară din interiorul corpului planetar provoacă atomi de carbon, azot şi oxigen în straturile exterioare ale acesteia, care sunt apoi eliminaţi în spaţiu.”). Fuziunea se petrece în interiorul stelei. Probabil că s-a confundat termenul de „nebuloasă planetară” cu ceva ce are legătură cu planetele și s-a adăugat cuvântul ca să dea mai bine. Aceste nebuloase nu au legătură cu planetele. Se numesc „planetare” pentru că prin telescopul celui care le-a descoperit se vedea ca niște planete, adică niște mici discuri luminoase.

Urmează ceva ce nu are sens: „O nebuloasă planetară reprezintă o acumulare de obiecte cosmice de formă neregulată, luminoase sau obscure, formate din nori gigantici de pulbere şi gaze rarefiate sau, mai simplu, dintr-o membrană din gaz şi plasmă, formată din mai multe tipuri de stele aflate la sfârşitul vieţii.”

Nu se înțelege nimic: nebuloasa este o acumulare de obiecte cosmice, adică o membrană, adică mai multe stele? Parcă era un corp planetar sau o stea? E clar: nu are sens.

Nebuloasa este atmosfera stelei iar aceasta este compusă din atomi de gaz identici cu cei din tabelul lui Mendeleev. Nu sunt obiecte cosmice și nici multe stele (nici nu ar avea loc pe acolo). Probabil că pentru unii adevărul nu merită menționat pentru că pare prea simplu și se aleg cuvinte pompoase care distrug informația. Nebuloasa este doar gaz iar în interiorul ei se află o simplă stea pitică albă.

Dacă citiți următoarele cuvinte veți afla că steaua dispare din sistemul solar: „Pe măsură ce o stea muribundă se apropie de momentul dispariţiei din sistemul solar, straturile ei externe sunt împinse în exterior,…”. Nu. Steaua în cauză nu dispare din sistemul solar (oare care dintre ele) și nici măcar nu dispare. Doar se transformă.

Când folosesc termenul de „sistemul solar” astronomii se referă la locul din Galaxia noastră în care se află Soarele plus planetele și obiectele care se rotesc în jurul său.

Urmează transformarea stelei în „gigant roșu”. Nu ar suna mai bine (și mai corect) „gigantă roșie”? Ba da…

Spre final se dovedește că ziaristul a tradus mai bine și a explicat ce se întâmplă în nebuloasă. Păcat că nu a comparat cu aberațiile din primele paragrafe.

Desigur că în mintea omenilor de presă un articol nu este cu adevărat articol dacă nu se specifică la final că de fapt totul este un mare mister. Așa se întâmplă și în acest caz: „Norii strălucitori din nebuloasă sunt cauzaţi de centrul expus al stelei care ionizează atmosfera din jur, provocând emisii de lumină. Totuşi, oamenii de ştiinţă nu au înţeles încă pe deplin acest fenomen.”

Îmi pare rău dar oamenii de știință înțeleg foarte bine fenomenul în urma căruia gazul emite lumină. Îl folosesc și în neonul la lumina căruia ziarista a tastat minunata traducere…

Adrian Sonkahttp://sonkab.wordpress.com/2011/04/26/g...#more-1126
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-27-2011, 04:46 PM
Post: #10
RE: Comentarii pe baza postarilor
initial m-am pacalit,am crezut ca tu ai scris articolul si voiam sa te trimit la cotidianul respectiv sa le faci un comment pe cinste !

Purtarea cu adevarat omeneasca este bunavointa fata de semeni. (Marc Aureliu, Catre sine insusi)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication