Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex
05-18-2017, 07:46 PM
Post: #881
RE: 55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex
In Turcia ,tara islamica, virginitatea este strict legata de onoarea familiei din care provine fata care risca in anumite comunitati musulmane tratamente violente si mutilante, uneori chiar pedeapsa cu moartea. Din aceasta cauza sexul anal este preferat de multe tinere, chiar daca pare paradoxal, aceasta este unica metoda sa-i pastreze onorarea. Multe tinere nu au telefon mobil pt a fi ferite de ispite 09. Cat priveste respectul sotului pentru sotia sa din punct de vedere sexual,totul este permis, sotia fiind considerata "o pajişte a bărbatului, pe care poţi călca aşa cum doreşti", dupa cum sta scris in Coran.

Fara alte comentarii 04: pe o pajiste faci absolut ce vrei si cum vrei .

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-21-2017, 05:19 PM
Post: #882
RE: 55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex
Ca tot facuram vorbire despre restrictiile impuse femeii islamice din Turcia pt a nu cadea ispitei de a musca din fructul oprit 04: iata si alte ritualuri sexuale bizare vechi de sute de ani.

Pentru a preveni sexul inainte de mariaj, membrii mai multor triburi din estul Africii cos labiile tinerelor si lasa doar o deschizatura mica pentru ca acestea sa poata urina si elimina sangele în perioada menstrutiei.

In Ghana, un trib cere vaduvelor sa isi curete spiritul prin petrecerea unei nopti cu un strain.

O practica religioasa bizara a aparut in India, Babilon, Arabia, Africa si Grecia inca din secolul V î.Hr. Unele femei se dedicau zeilor şi zeitelor fertilitatii. Acestea intretineau relatii sexuale cu preotii sau cu cei care veneau sa se inchine la aceste zeitati. Totul se intampla chiar in temple.

Un trib din Papua Noua Guinee obisnuia sa-si lase copiii sa-si inceapa vitţa sexuala de la o varsta foarte frageda. Fetele incepeau sa faca sex de la 6 – 8 ani, in timp ce baietii aşteptau pana la 10 – 12 ani. Deşi sexul inainte de casatorie nu reprezenta o problema in fata tribului, era interzis ca tinerii sa imparta o masa inainte sa devina sot si sotie.


Intr-o comunitate din Mangaia, o mica insula din sudul Pacificului, baietii isi incep viata sexuala de la 13 ani. Ei fac sex cu femei mai in varsta care ii invata cum sa reziste mai mult in timpul actului sexual si cum sa multumeasca tinerele.

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication