Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 1.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numerologia
01-16-2018, 11:29 AM
Post: #131
RE: Numerologia
NUMEROLOGIE – DATA CEA MAI BUNA PENTRU CASATORIE

Numerologia ofera o cale minunata pentru determinarea compatibilitatii, de fapt orice relatie nascuta din dragoste si cu multa bunavointa are toate sansele sa mearga, insa, unele par sa mearga incredibil de bine cu putin efort iar altele par sa necesite un efort constant. Numerologia ne poate oferi cheia “ efortului “ in a intretine o relatie, in a alege un partener potrivit, in a alege o data benefica pentru cununie, nunta.

Casatoria este un eveniment sacru. Ceea ce are loc la biserica nu este un contract de casatorie intre doua persoane, ci un legamant sfant intre cei doi si Dumnezeu.

Este scris în Biblie:”Fiti smeriti si blanzi. Aveti rabdare unii cu altii, manifestand ingaduinta fata de greselile celuilalt, din pricina iubirii voastre. Straduiti-va totdeauna sa pastrati unitatea faurita de Duhul Sfant si astfel traiti in pace unii cu altii.”Efeseni 4:2-3.

Alegerea gresita a datei pentru casatorie poate destabiliza viata pe mai departe.Prin urmare, o planificare atenta trebuie sa fie facuta in alegerea datei casatoriei. In cazul in care un cuplu isi alege o data benefica pentru casatorie, viata acestuia va fi mai prospera pe zi ce trece. Numerologia are marele dar de a ajuta sa alegem o data ideala pentru casnicie plecand de la datele de nastere ale celor doi parteneri.

Astfel, ziua de nastere si vibratia nasterii-destinul numerologic( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt cele mai benefice date pentru a planifica o cununie si o nunta. O data de augur aduce prosperitate in cuplu. Numerologia ajuta in aceasta directie prin posibilitatea alegerii datei casatorie iar cea mai buna data a casatoriei pentru vibratiile de la 1 la 9:

Persoanele cu ziua de nastere 1 sau destinul 1 ( 1, 10, 19 , 28) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 1 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 2 sau destinul 2 ( 2,11, 20, 29) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 2 sau 7 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 3 sau destinul 3 ( 3, 12, 21, 30) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 3 sau 9 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 4 sau destinul 4 ( 4, 13, 22, 31) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 1 sau 7( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 5 sau destinul 5( 5, 14, 23) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 9 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 6 sau destinul 6( 6, 15, 24 ) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 6 sau 9 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 7 sau destinul 7( 7, 16, 25 ) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 1 sau 2 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 8 sau destinul 8 ( 8, 17, 26 ) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 1 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 9 sau destinul 9 ( 9, 18, 27) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 9, 3 sau 6 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Trebuiesc evitate datele de 4 ( 4, 22), 8 (8, 17, 26) sau 5 ( 14, 23)deoarece pot provoca chiar un divort in cuplu. Aceste date ar trebui sa fie strict evitate! In numerologia relatiilor, 5 (14, 23) ca data pentru casnicie trebuie evitat. Numarul 5 este guvernat de Mercur care in astrologie este considerat neutru. Casatoria este o imbinare si o uniune dintre trup si suflet, prin urmare, atunci cand doua persoane se casatoresc la date cum ar fi 5, 14, 23, casatoria poate deveni nula si neavenita, apare divortul, separarea.

Persoanele nascute pe 7(16,25) sau cu destinul 7 trebuie sa evite data casatoriei pe 7 deoarece pot fi lipsite de urmasi, creste riscul de infertilitate.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

https://adriana-astro.com/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-16-2018, 07:36 PM
Post: #132
RE: Numerologia
1
VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 16 IANUARIE 2018-UN NOU INCEPUT, DOAMNE AJUTA!

Mergi, dorul lui Dumnezeu sa te lumineze in toate caile tale. Nu uita insa niciodata ca nimic nu se face fara Dumnezeu, si ca unde primejdia este mai mare, acolo e si Dumnezeu mai aproape”- Legenda Stefan cel Mare si Ingerii.

Luna: ianuarie este luna 1-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna ianuarie 2018 =1+11=12=1+2=3
Vibratia energetica universala pentru ziua
16 ianuarie 2018
=16+3=19=1+9=10=1+0=1

O zi de vibratie 1 aduce actiuni, idei si relatii noi. Este o zi luminoasa, deschisa care amplifica ambitia, inspiratia, independenta, optimismul, “pot face orice “ deschide orice usa. Numarul 1 este mereu pionier, gata sa lumineze intunericul. Aceasta este o zi plina de energie si incredere in fortele proprii. Negativitatea acestei zile vine prin agresivitate, ingamfare, dominare, egou puternic. Aceasta zi ne invata ca nevoile fiecaruia, dorintele si nivelurile de constiinta sunt diferite. Toata lumea evolueaza cu viteze diferite, in moduri diferite si in circumstante diferite. In consecinta, indrazniti sa fiti voi insiva, respectati-i pe ceilalti pentru ceea ce sunt si fac, asa atrageti beneficiile acestei zile 1. Amintiti-va ca talentele si abilitatile personale sunt un dar de la o sursa mai mare pentru care trebuie sa cultivam recunostinta si smerenia. Sa fii tu insuti inseamna sa fii tu insuti si nimic mai mult.

Deoarece numarul unu este indivizibil si nu este alcatuit din alte numere, demonstreaza cu siguranta autonomia si puterea sa. Unu este de asemenea, sursa tuturor celorlalte numere. Dumnezeu este autosuficient, independent si este sursa tuturor. Toti au nevoie de El si El nu are nevoie de nimeni.

Prima porunca este :“ Sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.” Exodul 20:3

Unde apare 1 apare si ceva pentru prima data. Orice proces incepe cu prima data-1 si continua in conformitate cu cifrele 2,3, 4, etc. Viata are un respect deosebit pentru ordine, pentru procesele care decurg de la 1 la 9 iar daca evitam aceasta ordine si dorim sa ajungem mai repede la rezultatul final-9, atunci, in mod obligatoriu, viata ne va intoarce la pasii sariti pentru a trece prin procesele evitate.

Numarul unu reprezinta inceputul si trebuie sa invatam sa incepem cu Dumnezeu. Marea greseala facuta de oameni este aceea ca ei incep orice cu ei insisi uitand de Dumnezeu si mirandu-se de ce apar dizarmonii, conflicte.
A venit timpul sa invatam ca salutul simplu “ Doamne ajuta” ne poate usura viata, realizam ca totul depinde de Dumnezeu.

Ziua 15 ianuarie 2018 are o vibratie 9 ( 1+5+1+2+1+8=18=1+8=9), un sfarsit, ceva a ajuns la apogeu si trebuie sa se termine. Cuvintele pot musca in aceasta zi 9, disputele verbale sunt pe valul energetic al acestei vibratii. Spiritul de dreptate este amplificat aducand in lumina orice abuz, nedreptate. Aceasta energie protejeaza oamenii lipsiti de aparare, ii indeamna sa lupte pentru drepturile lor. O zi de vibratie 9 aduce realizari si finalizari, nu ai unde sa te ascunzi de aceasta vibratie ce va face curatenie in viata noastra indiferent daca vrem sau nu vrem.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Este o zi universala benefica celor cu vibratia nasterii 1 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an) dar si pentru cei nascuti pe 1, 10, 19, 28. Galbenul, auriul, portocaliul, violetul, albastru deschis, sunt culori norocoase pentru o vibratie 1.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa


https://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-17-2018, 10:55 AM
Post: #133
RE: Numerologia
11

VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 17 IANUARIE 2018- NOUTATI DIVINE

“Cetatea se inalta prin binecuvantarea oamenilor fara prihana, dar este surpata prin gura celor rai. “Proverbele 11:11

Luna: ianuarie este luna 1-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna ianuarie 2018 =1+11=12=1+2=3
Vibratia energetica universala pentru ziua
17 ianuarie 2018=1+7+3=11

11 este primul Numar Maestru numit “Mesagerul” sau “Invatatorul” ce ne lumineaza, ghideaza, inspira catre scopul nostru adevarat. Cred ca de fiecare data cand numarul 11 este adus in atentia noastra, Universul are un mesaj pentru noi.

Un numar dublu aduce un potential mult mai mare si indica adesea o perioada extrem de incarcata, tensionata. Cand ne uitam la acest numar, vedem doi piloni (11) care formeaza o poarta, o usa prin care mesajele Cerului coboara aici pe pamant.

Numarul 11 are printre altele si semmnificatia de “urgent, ultima sansa sau ceva pe cale sa se intample”. Isus vorbeste despre lucratorii din cea de a 11-a ora :

” Cand a iesit pe la ceasul al unsprezecelea, a gasit pe altii stand in piata si le-a zis: “De ce stati aici toata ziua fara lucru?” Ei i-au raspuns: “Pentru ca nu ne-a tocmit nimeni.” “Duceti-va si voi in via mea”, le-a zis el, “si veti primi ce va fi cu dreptul.” Matei 20:6-7

11 mai este asociat si cu judecata, o perioada de tranzitie, pierdere dar si revelatie.

Aceasta zi de vibratie 11 se refera la iluminare spirituala si putem folosi aceasta energie pentru intelegerea si manifestarea scopului nostru superior, oricare ar fi acesta in acest moment. In acest sens, 11 este lumina cosmica care ne ajuta sa ne miscam in directia cea buna. In numerologie se spune ca Numerele Maestre sunt numerele de la Dumnezeu, sunt considerate superioare, iar aceste numere sunt usi cosmice catre o alta realitate.

Aceasta zi 11 ne aduce tuturor o opotunitate si este in acord deplin cu Luna Noua in Capricorn pe gradul 27 ce are simbolul sabian: “Oamenii urca pe un varf sacru : dedesubt lumea-deasupra pacea” Acest grad energizat de Luna Noua este despre ambitie, o crestere spectaculoasa in cariera, functii foarte inalte, lupta pentru putere, de a urca pe propriul varf de munte intr-un sens spiritual. Aceasta zi 11 care coincide cu Luna Noua in Capricorn se refera la oportunitati si “noutati divine” necesare pentru ascensiunea noastra. Imaginea zilei tine de un sentiment al unei calatorii sacre care necesita atentie, munca grea, angajament puternic, cunoastere care sa ne tina pe drumul catre obiectivele noastre. Pot fi si oportunitati pentru cei care au fost in pericol sa isi piarda calea. Acest simbol tine si de crestere spirituala, materiala, personala, corporativa sau politica.


11 ne da tuturor o sansa si este important sa fim foarte atenti la gandurile noastre, sa gandim numai de bine, sa cerem indrumare divina. Este o zi benefica plantarii semintelor pe care le dorim, sa le crestem cu grija, cu eforturi deosebite, cu gandul la Dumnezeu, asa, putem avea succes.

Aceasta zi 11 poate fi ca un paratrasnet ce aduce idei puternice, intuitie, informatii spirituale. Este un canal pentru vibratii mai mari, trebuie sa incercam sa controlam acest flux imens de energii, sa ne stapanim tensiunile nervoase, sensibilitatea, vulnerabilitatea la toate situatiile conflictuale si situatiile dureroase. Numarul 11 avertizeaza asupra unor pericole necunoscute, a aparitiei unor probleme sau necazuri neasteptate. Radacina lui 11 este 2, deci trebuie sa invatam sa alegem intre bine si rau. Cand 11 se manifesta negativ, atunci omul cauta calea placerilor, ii lipseste intelegerea si-i poate enerva neintentionat pe ceilalti.

11 este un deschizator de drumuri, aduce acea scanteie de intelepciune dar si cuvintele potrivite la momentul potrivit.Dar 11 aduce si indoiala, experiente si situatii dificile, extreme spunandu-ne ca experienta este singurul profesor.

Numarul 11 dubleaza puterea numarului 1. Vibratiile 2/11 vorbesc despre echilibru, dezechilibru, yin si yang, iubire si tradare, femeie-barbat, soare-luna. Iar ziua 17 ianuarie 2018-11 ne cere sa observam si sa rezolvam domeniile din viata noastra in care lipseste echilibrul.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o zi universala benefica celor cu vibratia nasterii 11/2 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an), cu vibratia numelui 11 /2 dar si pentru cei nascuti pe 2,11, 20, 29.

Negru si alb sunt culorile norocoase ale acestui numar iar violetul semnifica castigarea iluminarii.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa


https://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication