Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Al treilea razboi mondial
04-16-2014, 11:17 AM
Post: #61
RE: Al treilea razboi mondial
Da anuk,le inghitim,ne asezam comod in buncare ,ne inchinam si il rugam pe Dumnezeu sa ne primeasca la EL daca meritam ...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2014, 12:09 PM
Post: #62
RE: Al treilea razboi mondial
Si mai apoi?
Nu de altceva, dar stiu eu pe unii de pe la Hiroshima si Nagasaki carora nu le-a iesit figura. Recte, barbosu' i-a trimis sa traiasca.

Cand armele sunt ilegale, numai delincventii au arme.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-26-2014, 04:30 PM
Post: #63
RE: Al treilea razboi mondial
Conflictul din Ucraina infierbanta mintile si iata ca o noua profetie a lui Nostradamus iese la iveala in legatura cu inceperea celui de al treilea razboi mondial si nu numai 04:

O nouă ipoteză a celor ce interpretează textele lui Nostradamus îi îngrijorează deja pe români, şi nu numai. Într-unul dintre catrenele sale, celebrul profet se pare că face referire chiar la ţara noastră, pe care o prezintă ca loc de pornire al celui de-al Treilea Război Mondial, scrie cancan.ro.

"Din Rusia (Slavonia) vor năvăli în masă (hoarde)./ Bătrâna Grecie (Olestant) va ruina acel oraş,/ Violentă distrugere Romainia va suferi,/ Astfel, marile flăcări (ale războiului) nemaiputând fi oprite." Acest catren, care face parte din Centuria a V-a a lui Nostradamus, i-a pus pe jar pe cei care îi interpretează textele, dar şi pe oamenii de rând. Numele ţării noastre este scris greşit, dar este cunoscut faptul că profetul l-a numit în scrierile sale "Hister" pe Hitler. Vlaicu Ionescu, cel mai cunoscut decriptolog al lui Nostradamus, credea că al Treilea Război Mondial va apărea când "Bătrâna Grecie", adică Ortodoxia, va "ruina" Catolicismul sau când ţările ortodoxe din est le vor distruge pe cele catolice din vestul Europei. Iată că Vlaicu Ionescu nu s-a înşelat prea tare, situaţia economică a Greciei şi apariţia unei crize occidentale de pe urma acesteia şi a ţărilor din est, inclusiv România şi Bulgaria, fiind pe cale sa ruineze capitalismul vestic. Cei mai mulţi interpreţi ai operei lui Nostradamus sunt de părere că acest catren din Centuria a V-a este cel care anunţă izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial. Mai mult, aceştia cred că "oraşul ruinat" la care Nostradamus face referire s-ar afla în Dobrogea şi, mergând mai departe cu raţionamentul, au lansat teoria că scânteia care va aprinde "marile flăcări" va fi amplasamentul scutului anti-rachetă chiar în zona de sud-est a României.http://www.jurnal.md/ro/news/nostradamus...ia-202672/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-30-2014, 06:02 PM
Post: #64
RE: Al treilea razboi mondial
Ce au răspuns specialiştii la întrebarea: "Începe al Treilea Război Mondial?"


Deşi sunt renumiţi pentru previziunile extrem de pesimiste pe care le-au făcut de-a lungurl timpului, analiştii de la Saxo Bank au declarat exclusiv pentru capital.ro că tensiunile militare din Ucraina nu se vor îndrepta, în opinia lor, spre un război mondial.

"Aş fi extrem de surprins dacă aş vedea o confruntare directă dintre Est şi Vest din cauza Ucrainei. Sper că situaţia se va termina la masa negocierilor, iar confruntările vor sări de nivelul sancţiunilor financiare şi comerciale", a declarat pentru capital.ro John J.Hardy, Head of FX Strategy, Saxo Bank.

Acesta a explicat că nu există o asemănare reală între situaţia de acum şi cea de dinaintea celui De-al Doilea Război Mondial, care a fost precedat de Marea Depresie.

"Nu există un pericol al creşterii unor regimuri xenofobe sau fasciste în Europa aşa cum s-a întâmplat în Italia anilor 1920 sau în Germania anilor 1930. China face acum faţă unor provocări similare celor pe care le avea Amerca în timpul Marii Depresii, însă are mult mai multă expertiză şi putere de a le depăşi decât aveau Statele Unite atunci", a explicat Hardy.

Arseni Iaţeniuk: "Rusia deja vrea să înceapă al treilea război mondial"

Rusia vrea să declanşeze al treilea război mondial prin ocuparea 'militară şi politică' a Ucrainei, creând astfel un conflict care se va întinde în restul Europei, a declarat vineri premierul ucrainean, Arseni Iaţeniuk, transmite Reuters.

'Încercările Rusiei de a declanşa un conflict militar în Ucraina vor conduce la un conflict militar în Europa', a spus vineri premierul ucrainean Arseni Iaţeniuk membrilor cabinetului în cadrul unei şedinţe.

'Lumea nu a uitat încă Al Doilea Război Mondial, dar Rusia deja vrea să înceapă al treilea război mondial', a mai spus Arseni Iaţeniuk cu acelaşi prilej.


http://www.capital.ro/ce-au-raspuns-spec...ndial.html
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-01-2014, 12:10 AM
Post: #65
RE: Al treilea razboi mondial
Nu o sa se bage nimeni daca Rusia se baga in Ucraina 01 Ucraina e un nimeni, chiar daca ei se dau mai importanti decat sunt 01

"Umorul adevărat este haz cu studii universitare. A nu se confunda cu mitocănia veselă."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-03-2014, 05:07 PM (This post was last modified: 09-03-2014 05:11 PM by anuk.)
Post: #66
RE: Al treilea razboi mondial
Laureatul Premiului Nobel pentru Pace Lech Walesa crede ca acordarea unui ajutor militar european Ucrainei ar putea sa conduca la un conflict nuclear intre Rusia şi NATO.


"Asta ar putea să conducă la un război nuclear", le-a răspuns liderul istoric al Sindicatului polonez Solidaritatea unor jurnalişti care l-au întrebat dacă, în opinia sa, ar fi necesar ca Uniunea Europeană (UE) să trimită arme Ucrainei pentru a se apăra împotriva rebeliunii proruse şi agresiunii ruseşti.

"UE ştie foarte bine că Rusian dispune de arme nucleare. NATO are, de asemenea (arme nucleare). Trebuie, atunci, să se distrugă reciproc?", le-a răspuns el, la un forum economic anual al Europei Centrale şi de Est, la Krynica, în sudul Poloniei.

"Din acest motiv, UE continuă să îndemne: nu mai faceţi pe nebunii!. Din acest motiv nu intervine mai puternic", a apreciat Walesa.


http://www.descopera.ro/dnews/13196348-u...ct-nuclear
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-03-2014, 07:18 PM (This post was last modified: 09-03-2014 07:21 PM by Sarrah.)
Post: #67
RE: Al treilea razboi mondial
E o carte la biblioteca scrisa cu ceva timp in urma in care sunt anticipate foarte bine evenimentele ce Aug avut loc in acea zona. Observatii pertinente, o buna analiza. Nu prostii.

UE are specialisti si doar latra dar nu VA musca.Poate o imprumut si revin cu detalii.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-18-2017, 07:12 PM
Post: #68
RE: Al treilea razboi mondial
Anonymous avertizeaza omenirea sa se pregateasca pentru cel de-al ”Treilea Război Mondial”

https://www.youtube.com/watch?v=GfOC2nz5Nmc

Mai multe Aici

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication