Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trucuri si secrete in bucatarie cu anuk :)
11-20-2009, 06:18 PM (This post was last modified: 11-20-2009 06:21 PM by mod1.)
Post: #1
Thumbs Up Trucuri si secrete in bucatarie cu anuk :)
anuk ne va impartasi aici din experienta ei de-o viata :kiss:

Lipsa de toleranta naste monstri.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-20-2009, 06:59 PM
Post: #2
RE: Trucuri si secrete in bucatarie cu anuk :)
Ma gandeam ca fiecare gospodina are mici secrete in bucatarie care fie ii usurea munca , fie ii asigura reusita unor retete. De acea s-a creat acest topic pentru a ne impartasi reciproc din reusitele noastre , pentru a cere ajutor atunci cand e nevoie .
Eu mereu am avut o problema cu masurile asadar : 25gr faina =o lingura cu varf
25 gr zahar=o lingura

Vreti sa continuati si voi ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-21-2009, 02:00 AM
Post: #3
RE: Trucuri si secrete in bucatarie cu anuk :)
OK
20gr=o lingura
20 gr sare=o lingura rasa
20 grnuca macinat =o lingura cu varf
20 gr unt= cat o nuca
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-21-2009, 04:43 PM
Post: #4
RE: Trucuri si secrete in bucatarie cu anuk :)
Doamnelor , este imposibil sa nu aveti mici secrete pentru a gati mancaruri apetisante .
Locuim in diferite zone ,fiecar zona cu specificul ei .Avem marea sansa sa ne intalnim pe acest forum si sa facem schimb de idei.
Nu vreti sa va surprindeti placut familia cu noi gusturi?
Daca da ,sa incepem sa facm schimb de idei.
Sa vorbim de banalul"mujdei de usturoi" stiti in cate moduri se poate face? : mujdei simplu
mujdei cu miez de nuca
mujdei cu mustar
mujdei cu smantana


Va astept cu idei .
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-21-2009, 06:09 PM (This post was last modified: 11-21-2009 06:12 PM by mod1.)
Post: #5
RE: Trucuri si secrete in bucatarie cu anuk :)
mujdei cu rosii proaspete (rosiile proaspete se fac piure, se adauga usturoiul zdrobit, se mai pun: o jumatate de lingurita de zahar, vegeta dupa gust, cateva picaturi de zeama de lamaie si doua linguri de ulei)
mujdei cu zeama de lamaie si ardei iute (usturoiul se fraca bine cu putina vegeta si cu ulei pana se ingroasa, se pune zeama de lamaie si pasta de ardei iute cata suportati )
si as pune aici si faimosul sos tzatziki (castravete crud ras pe razatoarea mica, stors bine, peste care se adauga usturoiul pisat, sare, piper, zeama de lamaie si iaurt gras)

Lipsa de toleranta naste monstri.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-23-2009, 05:27 PM
Post: #6
RE: Trucuri si secrete in bucatarie cu anuk :)
AJUTOR

Stie cineva reteta pt maioneza de post?

multumesc anticipat.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-23-2009, 06:37 PM
Post: #7
RE: Trucuri si secrete in bucatarie cu anuk :)
eu fac maioneza de post din cartofi.Pun cartoful la fiert ,il curat de coaja si il pasez,dupa care pun ulei si zeama de lamaie exact ca la maioneza cu ou.Modul de preparare este asemanator .
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-23-2009, 06:51 PM
Post: #8
RE: Trucuri si secrete in bucatarie cu anuk :)
Multumesc Luminita . ma interesa maioneza facuta din pufuleti ,

face maioneza galbena si cu un gust special .Am mancat dar nu am obtinut reteta.

Poate o stie cineva .
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-23-2009, 06:53 PM (This post was last modified: 11-23-2009 06:54 PM by mod1.)
Post: #9
RE: Trucuri si secrete in bucatarie cu anuk :)
La ce a spus lumi, eu mai pun mustar.
De cea din pufuleti nici macar nu am auzit! Uite asa mai invata omul

Lipsa de toleranta naste monstri.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-24-2009, 01:25 AM
Post: #10
RE: Trucuri si secrete in bucatarie cu anuk :)
Maioneza de post iese excelenta astfel11 punga de pufuleti dati pe razatoarea fina(iei cativa pufuleti in mana si doar ii atingi de razatoare, ca imediat se fac praf), dai pe aceeasi razatoare si un cartof fiert, pui apa rece cat sa ii subtiezi putin si apoi ulei si zeama de lamaie.Daca e prea tare compozitia si nu se poate freca bine, adaugi apa pana o aduci la consistenta dorita.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication